יום שבת, 8 באוקטובר 2016

מתכון להכנת  שייק תפוח, אגוז מוסקט ציפורן וקינמון , 
לאורח חיים בריא  - באדיבות הרבלייף 
מאת:רותה דנינו
חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף, המעודדת ומקדמת אורח חיים בריא ופעיל, המבוסס מדע ומחקרים קליניים עולמיים, מציעה לכבוד עונת הסתיו שבה מזג האוויר מתחיל להיות יותר קריר, והגוף מתחיל לרצות יותר פחמימות – שיק תפוח קינמון וציפורן על בסיס אבקת וניל וחלב סויה.
 

המשקאות יכולים להוות תחליף טעים, מגוון ומאוזן לארוחה שלמה המכילה את כל רכיבי המזון, להם זקוק הגוף. כאשר משתמשים בשיקים מתערובות אבקה להכנת משקה, למטרת בקרת משקל או ניהול משקל, יש להקפיד היטב על ההוראות המופיעות על תווית המוצר.
 

אז במקום להכניס לגוף עוד פחמימה שגורמת לגוף "להתכרבל",  השיק יכול לתת את התחושה שהגוף קליל יותר מבלי רגשות מצפון.
חומרים להכנת שייק:
תפוח, קינמון וציפורן
2 כפות אבקת חלבון בטעם וניל
1 כוס חלב סויה רגילה או חלב ללא שומן
1 פרוסות תפוח קפואות
כמה גילופים מקינמון, אגוז מוסקט וציפורן
1/4 כפית תמצית וניל
4 קוביות קרח

אופן שימוש:

מניחים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים היטב עד 
שקוביות הקרח מרוסקים היטב. קוביות קרח הם אופציונליים.

ניתוח תזונתי (עם חלב דל שומן):

קלוריות: 300
חלבון: 30 גרם
שומן: 1 גרם
צילום יחצ חול




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה