מתכון חגיגי להכנת עגבניות ממולאות
בסלט טונה ממותג טונה פסיפיקו לחג.
המתכון באדיבות אולגה
טוכשר – "המרכיב הסודי"
לפסיפיקו - תטעם, תבין מותג טונה חדש בישראל.
מאת:רותה דנינו
עגבניות
ממולאות בסלט טונה
חומרים ל- 6 מנות:
6 עגבניות גדולות, שטופות ויבשות
1 קופסת טונה במים, מסוננת ומפוררת
לחתיכות
2 ביצים קשות, מעוכות בעזרת מזלג
50 גרם גבינת מוצרלה או פרמזן, מגוררת
שן שום קצוצה (אופציונלי)
1 כף פטרוזיליה קצוצה (אופציונלי)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
2. חותכים את החלק העליון של עגבניות
ומרוקנים את התוכן בעזרת כף או כפית. מסננים אותו מהנוזלים המיותרים ושומרים בצד.
3. מניחים בקערה טונה, ביצים קשות, תוכן
עגבניות, ½ מכמות גבינה, שום ותבלינים ומערבבים היטב. במידת הצורך מתקנים את
התיבול.
4. ממלאים את העגבניות במלית בעזרת כף,
מניחים אותן בכלי ומפזרים מעל את שאריות הגבינה.
5. אופים כ- 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה
ומתחילה להזהיב.
צילום יחצ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה