יום ראשון, 25 בספטמבר 2016


מתכון חגיגי להכנת עגבניות ממולאות 

בסלט טונה ממותג טונה פסיפיקו לחג.

המתכון באדיבות אולגה 

טוכשר – "המרכיב הסודי"

לפסיפיקו -  תטעם, תבין מותג טונה חדש בישראל.



מאת:רותה דנינו

עגבניות ממולאות בסלט טונה

חומרים ל- 6 מנות:
6 עגבניות גדולות, שטופות ויבשות
1 קופסת טונה במים, מסוננת ומפוררת לחתיכות
2 ביצים קשות, מעוכות בעזרת מזלג
50 גרם גבינת מוצרלה או פרמזן, מגוררת
שן שום קצוצה (אופציונלי)
1 כף פטרוזיליה קצוצה (אופציונלי)
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

       1.      מחממים תנור ל- 160 מעלות.
   2.      חותכים את החלק העליון של עגבניות ומרוקנים את התוכן בעזרת כף או כפית. מסננים אותו מהנוזלים המיותרים ושומרים בצד.
   3.      מניחים בקערה טונה, ביצים קשות, תוכן עגבניות, ½ מכמות גבינה, שום ותבלינים ומערבבים היטב. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
     4.     ממלאים את העגבניות במלית בעזרת כף, מניחים אותן בכלי ומפזרים מעל את שאריות הגבינה.
    5.      אופים כ- 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.
צילום יחצ             

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה