יום שני, 19 בספטמבר 2016

כמיטב המסורת,
גם השנה תערוך מסעדת סוהו 
ארוחת ערב חגיגית בראש השנה 2016
לאלו מאתנו שלא מעוניינים לטרוח שעות במטבח ובאירוח ודווקא מעדיפים להתפנק בערב החג במסעדה טובה – מסעדת סוהו מציעה ארוחת חג בערב ראש השנה, 2 באוקטובר 2016, כמיטב המסורת. המסעדה תציע לסועדים ארוחה חגיגית, הכוללת מנות ראשונות, עיקריות, תוספות וקינוחים.

המנות יוגשו למרכז השולחן, ללא הגבלה.
מאת:רותה דנינו
ראשונות:בתפריט
בודהה קאן פטה כבד יפני בחמאה וליאן ברוטב סוכר דקלים, רימונים ויין; סלט שורשים ויאטנמי גזרים צבעוניים, צנונית,  כרוב אדום ולבן, צ'ילי חריף, מיקרו כוסברה וג'ינג'ר כבוש ברוטב ויניגרט אסיאתי; סשימי סלק עם אגוזי מלך, נבטוטים וגבינת המאירי בשמן זית ויוזו, צ'יקן וואה נתחי פילה עוף עטופים בציפוי אסיאתי על בסיס סויה, אגרול טיוואני במילוי חזה עוף טחון, גזר, כרוב ונבטים על מצע של מגוון ירקות; גיוזה כיסוני בצק יפניים במילויט חזה עוף וירקות טחונים, מוגש על מצע סלט מלפפונים אסיאתי; פאנקו כרובית כרובית בטמפורה בליווי רוטב אסיאתי.
סושי:

טייפון רול סוחף עטוף בסלמון צרוב, מיונז, טריאקי, שבבי בטטה ועירית במילוי טונה חריפה, מלפפון אבוקדו ובטטה; סאקורה רול אין סייד אאוט במילוי חסה, עירית, אבוקדו ואספרגוס, עטוף בבטטה בטמפורה ושברי בוטנים, ברוטב ספייסי סלק; ספייסי טונה חדש אין סייד אאוט במילוי טונה קצוצה עם צ'ילי חריף, אבוקדו, עירית ושבבי טמפורה בפנים עם נגיעות סריראצ'ה; פרייד ססמי אין סייד אאוט במילוי סלמון אפוי, אבוקדו, גבינת פילדלפיה ובטטה, עטוף בשומשום וטריאקי.
מנות ביניים:
סאקורה אודון נודלס קוביות סלמון צרובות על הגריל ומוקפצות עם אטריות אודון בקאריירוק, חלב קוקוס, בצל ירוק וסגול, פטריות, כרובית, שעועית ירוקה, ברוקולי, עגבניות שרי, בזיליקום, סויה ורוטב פטריות; דנה פאד קפאו מנה תאילנדית אותנטית בעלת טעמי מהמזרח ששודרגה באמצעות אנטריקוט עם בצל ירוק וסגול, שעועית ירוקה, שום צ'ילי חריף וכוסברה.
מנות עיקריות:

צלעות כבש בלאדי על מצע עדשים שחורות; שיפוד ג'מבו פילה בקר במרינדת דבש, שום ושמן זית; פילה דניס. לצד העיקריות מוגשות תוספות: אורז מוקפץ עם עשבי תיבול, ביצה ובל ירוק; פירה; סטייק צ'יפס מתובל; ירקות מוקפצים בקארי.
קינוחים:
פירמידת קרם ברולה ברוטב קרמל חם, קינמון ובננות; פאדג' שוקולד חם עם גלידת וניל; פבלובה עם סורבה ורוטב פירות יער; מלבי עם כדור גלידה וניל, שבבי קוקוס, דובדבני אמרנה ופירורי קרמל.
כל סועד יוכל ליהנות משתייה קלה חופשית ויין להרמת כוסית.
המחיר לאדם: 390 ₪. ילד (גילאים 4-12) : 150 ₪ (ילדים עד גיל 3- חינם)
תחילת הגשת התפריט בשעה 19:30.
הרשמה מראש בטלפון: 054-3500501,03-9658395
 מסעדת הסוהו, משה בקר 15 אזור התעשייה הישן ראשון לציון. טלפון: 03-9658395
שעות פתיחה: כל יום 10:00-הלקוח האחרון
צילום איציק בראל.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה