יום רביעי, 6 בדצמבר 2017

חדשות עולם הקולינריה! מסעדת השף מיט קיטצ'ן יוצאת עם תפריט חורף חדש לעונת 2018 בניצוחו של השף נדב נצר! מאת:רותה דנינו


HERE WE MEAT AGAIN

מסעדת השף הכשרה MeatKitchen
מיט קיטצ'ן, 
בניצוחו של השף נדב נצר
 משיקה תפריט חדש עליו עבד נצר במשך 

חודשים ארוכים, במטרה לשלב השראות שורשיות

 מהמטבח הערבי והצפון אפריקאי עם קולינריה

 מודרנית ועכשווית!

בחודשים האחרונים עמל השף נדב נצר על תפריט חדש למסעדת
MeatKitchen (מיט קיטצ'ן), במטרה לקחת את התפריט ממחוזות הסטייק
 האוס אל מחוזות המטבח העילי. מקרר היישן עדיין הינו לב ליבה של המסעדה, אולם אל הבשרים הצטרפו גם מנות דגים חדשות, מנות רביולי וטורטליני 
בעבודת יד לצד שימוש נרחב בחומרי הגלם העונתיים, 
ובעיקרם ירקות שורשיים וירוקים.
התפריט החדש מלווה בארומות תבלינים ערביים כמו דואה, סומק, הל וקינמון,
 לצד מאפיינים נוספים מהמטבח הערבי דוגמת קובה, בצלים ממולאים, טחינה ופיסטוקים. אלמנטים אלו משולבים עם מנות מהקולינריה האירופאית, נגיעות מהמטבח המולקולרי ושימושים נרחבים בבשר המיושן במקום.

לדבריו השף נדב נצר: "לאחר חודשים של עבודה מאומצת, אני מתרגש להשיק
 את התפריט החדש של מסעדת MEAT KITCHEN. הדגש העיקרי שליווה אותי בהרכבת התפריט החדש היה הרצון לחבר בין מזרח ומערב, ולשלב את מאפייני המטבח הערבי עם מנות קלאסיות מהמטבח האירופי, ושילוב חומרי גלם נוספים לקהל הלקוחות שלנו".
בין המנות המוצעות בתפריט החדש:
vטרטר פילה בקר קרם שום שחור, שקדים קלויים, בצל סגול, פטרוזיליה,
   קוויאר בלסמי, ויניגרט צלפים, מח עצם, טוסטונים (72 ש"ח)
vזוקיני ירוק ממולא בשר טלה בבישול ארוך קרם כרובית, קובה, 
   גזר בצבעים, שאלוט שרוף, רוטב ציר בקר ורימונים, טוויל דואה מיצרית (69 ש"ח)
vטורטליני בטטה קרם שורשים, קונפי ארטישוק 
   ירושלמי, רליש כבד אווז, 
  אגוזי מלך, קרמבל טחינה, ציר בקר (59 ש"ח)
v      קנלוני אננס ממולא טרטר דג ים קרפצ'יו אננס 
    טרי, סלרי, פלפל חריף, סורבה פסיפלורה ושמפניה, רוטב אננס ולמון 
    גראס (64 ש"ח)
vקוביות סלמון נא ג'לי חמוציות וג'ינג'ר, קרם חציל שחור, בצל ירוק, כוסברה, 
   נענע, אפונת וואסבי, אבקת נורי, ויניגרט סויה וג'ינג'ר (59 ש"ח)
v צלעות טלה תפו"א מדורה, בצל ממולא טלה בבישול ארוך, ויניגרט 
   שיפקה, ציר טלה, פיסטוקים (195 ש"ח)
vחצי עוף במעשנת במרינדת סומק וזעתר סלט עגבניות חריף, פוטטוס, 
  בצל שרוף, איולי לימון (105 ש"ח)
vפילה לוקוס קרם כרובית, תבשיל חומוס כרישה ותרד, טוויל דואה (162 ש"ח)
  גם תפריט הקינוחים עבר שינוי משמעותי, במטרה להגיש תפריט קינוחים פרווה          שיתמזג וישלים את התפריט במסעדה:
vפרפה פיסטוק עוגיות קפה, פיסטוקים מקורמלים, קרמבל קקאו, עצי קקאו, 
   פירות יער, סורבה חלווה (54 ש"ח)
vמוס שוקולד סמי פרדו טראפלס 
  שוקולד מריר ונוגט, ספונג' שוקולד, קרם 
  שמן זית, קרמבל קקאו, אבקת זהב, 
 טוויל קקאו ופטל, סורבה שוקולד
  (64 ש"ח)
vקוקילידה לוטוס וקוקוס קלוי 
 קציפת אספרסו, ספונג' שוקולד ועוגיות 
  קפה (48 ש"ח)
MeatKitchen
יגאל אלון 65, תל אביב
03-6310684


אודות MeatKitchen

מסעדת MeatKitchen (מיט קיטצ'ן), בניצוחו של השף נדב נצר, היא מסעדת שף כשרה עם המכשור הגסטרונומי המתקדם ביותר בתחום הבשר (מקרר יישון הטוב בעולם, מיישנת ברזל ועוד), הממוקמת בלב-ליבה של תל-אביב, ברחוב יגאל אלון.


MeatKitchen מציעה תפריט עשיר במיוחד הכולל מנות עם מגוון נתחי בשר, המושתתות על חומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר. לצד הנאות הבשרים, ניתן למצוא במסעדה התל-אביבית יינות משובחים, קוקטיילים מרעננים ומגוון קינוחים אותם מכינים במקום, בקונדיטוריה פרטית. מאווירת הבראסרי המזמינה של המסעדה אפשר ליהנות גם במסגרת אירועים פרטיים ועסקיים.
צילום: דרור עינב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה