יום שבת, 24 בדצמבר 2016

רגע מתוק של עלית מציעה מתכון להכנת  
סופגניות שוקולד אפויות בסיר קובנה:
סטיילינג: קערת ערבוב והתפחה, מגבת 
יפה לכיסוי, מברשת יפה להברשה וסיר 
קובנה רחב
מצרכים:
מאת:רותה דנינו
3 חבילות שוקולד עלית בטעמים שונים חתוך לקוביות
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף ברנדי
7 כפות סוכר
קורט מלח
3 ביצים
4\3 כוס שמן קנולה
1+ 4\3 כוסות חלב פושר
להרכבה: חמאה מומסת
להגשה: אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים יחד קמח סוכר ושמרים, יוצרים גומה ושופכים 
לתוכה את המלח,השמן, הביצים והנוזלים
לשים את הכל לבצק אחד ומשאירים שעה להתפחה 
בקערה מכוסה מגבת.
לאחר מכן לשים על משטח מקומח, מחלקים לכדורים 
משטחים מעט את הכדור  ומניחים בתוך כל אחד 2 קוביות 
של שוקולד לפי הטעם שבוחרים.
משמנים היטב סיר קובנה בחמאה ומניחים את הכדורים, 
מברישים אותם בחמאה ומשאירים להתפחה נוספת כחצי שעה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות ומפזרים מייד לאחר האפייה אבקת סוכר.
צילום באדיבות רגע מתוק של עלית/אינס שילת.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה