מטבחים אכותיים מעוצבים מקבוצת בולטהאופ ישראל
בבעלות מירי ורן פרסברג
משיקים לראשונה בישראל את מותגי הפרימיום
בהיקף השקעה כולל של
כ- 3 מיליון ₪
LA-CORNUE
ו-
SIEMATIC
LA-CORNUE - מותג מטבחים
פרמיום
צרפתי
המציע
ייצור
קפדני
ואישי
במפעל
בוטיק
בפריז.
SIEMATIC - מותג מטבחים
פרמיום
גרמני
בעיצוב
אישי,
המותאם
לרצון
הלקוח
על
ידי
מיטב
המומחים.
המותגים החדשים
יוצגו
באולם
תצוגה
משותף
בנמל
תל
אביב
אשר
עוצב
על
ידי
האדריכליות
רונה
לוין
ורות
פקר
מירי פרסברג, מבעלי קבוצת בולטהאופ,
אמרה היום:
מאת:רותה דנינו
"בשנים
האחרונות
אנו
רואים
שינוי
בתפיסת
הלקוח
את
עולם
המטבחים,
מטבח
הוא כבר
לא
חדר
ש"רק
מבשלים
בו".
המותגים החדשים
מבשרים
על
שינוי
מהותי
בתכנון
ועיצוב
הבית
,
מקום
בו
נאספים
אורחים
ובני
הבית
לחוויות
משותפות. הנראות
של
המטבח
הפכה
להיות
משמעותית
הרבה
יותר
עבור
הלקוחות
המחפשים
כל
הזמן
לחדש
ולשנות.
התפיסה העיצובית השתנתה הן ברמת החומרים והצבעים והן ברמת פונקציונאליות הריהוט והחללים במטבח. הקולקציות החדשות שאנו חושפים היום מציעים דגמים קלאסיים ומתוחכמים, תוך מתן דגש על המטבח כמרכז אירוח."
מותג הפרמיום:
LA-CORNUE
LA-CORNUE מותג צרפתי, אשר נוסד בשנת ב 1908 ונחשב
לאחד
מהמותגים
המובילים
והוותיקים
בעולם. המותש
החל את דרכו כעסק משפחתי ומשם גדל להיות מותג פרמיום מוביל שמייצר מטבחים ותנורים הנמכרים בכל רחבי העולם, כאשר הדגש הוא על ייצור קפדני ואישי במפעל הבוטיק הממוקם בפאתי פאריז.
הקולקציות המתחדשות, מתוכננות
על
ידי
מיטב
המעצבים
הצרפתיים
של La Cornue בהן
מוצעים
עיצובים
יוקרתיים
וחדשניים
מהם
ניתן
לתכנן
מטבחים
שלמי בסגנון קלאסי או לשלבם במטבח מודרני.
כמו כן, נעשים שיתופי פעולה עם אומנים מעולמות שונים, השנה לדוגמא, בתערוכת
Euro cuccina שנערכת
אחת
ל- 4שנים
במילאנו, לה-קורנו
הציגה
דגם
של
תנור Le
Chateau 150, שעוצב
ע"י
המעצב
ההולנדי
Lex Pott אשר
באמנות
שלו
חושף
מתכות
לתהליכים
כימים
שונים
וכך
יצר
גוון
מעניין
וייחודי
רק
עבור
תנורים
מדגם zזה.
לאורך השנים נוצרו משיתופי הפעולה הללו תנורים מרהיבים וייחודיים כמו תנור שכולו עשוי ברונזה, אשר נראה כיצירת אמנות בפני עצמו או, למשל, תנור מדגם Carbon אשר
כולו
שחור
עם
טקסטורה
בעלת
מראה
של
אריג.
את הגוונים של התנור והיחידות השונות ניתן לבחור מתוך מניפת גוונים עשירה, חלקן צבע וחלקן ציפוי אמייל, ולשלב עם מסגרות וידיות מחומרים שונים כמו: נירוסטה, נחושת, כרום או פליז. את משטח העבודה אשר לרוב מיוצר בנירוסטה ניתן להחליף בגרניט, שיש, עץ וכו'.
בפילוסופיה של לה-קורנו, האי מתפקד כיחידת בישול מושלמת, כאשר הוא יכול להכיל, בנוסף לתנור, כיור, מדיח ,מגירות קירור, מקרר יין וכמובן, יחידות אחסון, כשהוא יכול להיות משולב גם עם יחידות מטבח שאינן של לה-קורנו.
התנורים מגיעים במגוון רחב של מידות מ- 75 ס"מ
ועד
180 ס"מ
ואילו
האפשרויות
של
משטחי
הבישול
רבות
ומגוונות
והן
כוללות
מבערי
גז , טפנייאקי,
French top ,משטח
אינדוקציה
לווק
ומשטח
אינדוקציה
גדול
יותר.
מטבח לה- קורנו הוא למעשה מטבח מקצועי לבית ולכן להשלמת צורות הבישול השונות , לה-קורנו, יצרו את ה Rotisserie מתקן צלייה עם אש גלויה הבנוי בצורה מאוד ייחודית, כאשר גב היחידה עשוי פלדה שהחימום
שלה
הוא
זה
שצולה
את
המזון
ולמעשה
אין
מגע
ישיר
של
האש
במזון
ולכן
ריח
הבישול
בבית
יהיה
עדין
ונעים
ולא
ריח
של
ברביקיו,
בתחתית
המתקן, צלחת
פורצלן
אשר
אליה
ניגרים
נוזלי
המזון
הצלוי
היוצרים
רוטב
מושלם
לכל
תוספת.
היחידה יכולה להיות משולבת בתוך יחידת ארון גבוהה או בתוך נישת גבס.
באולם התצוגה בתל-אביב ניתן לראות מטבח מעוצב מסדרת Le Chateau הבנוי
כאי
מרכזי
אשר
בליבו
תנור
ברוחב
1.65 מ' הבנוי
משני
תאי
אפייה,
תא חימום
אחד
באמצעות
גז
ואילו
תא
אחד
חשמל.
משטח הבישול מעל התנור הוא שילוב של מבערי גז בשני גדלים וFrench top אשר
טבועים
בתוך
משטח
נירוסטה
שמהווה
חלק
ממשטח
העבודה
העשוי
כולו
נירוסטה.
שלד המטבח עשוי נירוסטה והחזיתות צבועות שחור מט. את החזיתות מעטרות מסגרות טרימים בגוון נירוסטה והידיות
הן
בגוון
נחושת -שילוב
שיוצר
מראה
עשיר
וקלאסי
גם
יחד.
סדרת G4 Chateaue היא
הסדרה
החדשה
ביותר
של
לה-קורנו
והיא
מאופיינת
במראה
קלאסי, כשלצידה
נמכרים
גם
תנורי
CornueChef ו
CornueFe שהם
תנורים
בעלי
עיצוב
מודרני
יותר, טווח
גדלים
מצומצם ומחירים נגישים יותר.
מותג הפרמיום
SieMatic :
SieMatic נוסדה
ב-1929
ע"י
משפחת
SiekMann ומנוהלת
כיום
ע"י
הדור
השלישי.
החברה התפתחה לאורך השנים יחד עם התפתחות המטבח הביתי, מיחידת בופה עצמאית ועד למטבחים המותאמים אישית שאנו מכירים היום כאשר מבחינתה, המטבח, שעבור יותר ויותר אנשים, משמש כחדר החשוב והשמיש ביותר בבית, אמור לענג את המשתמשים בו כל יום מחדש.
לשם כך פועלים SieMatic מדי
יום
לייצר
פתרונות
הנותנים
חשיבות
זהה
לרגשות
ופונקציונאליות.
חשיבה ארגונומית, עיצוב אלגנטי וייצור מדויק, לצד מגוון של חומרים באיכות גבוהה, מאפשרים יצירתיות בתכנון המטבח לפי טע ם אישי ובאיכות ללא פשרות.
SieMatic הינה
חברה
פורצת
דרך
בתחום
המטבחים.
מעבר לחומרים מגוונים ואיכותיים, SieMatic זכתה
להכרה
בין
לאומית
ובפרסי
עצוב
על
היותה
חברה
חדשנית
ומובילה, ממציאת
פטנטים
ליצירת
אזור
עבודה
נגיש, נוח
ומעוצב
להפליא.
מטבחי SieMatic מיוצאים
ומוצגים
ברחבי
העולם
משנת
1960 ומשמשים
כשגרירים
של
מותג
גרמני
איכותי
הנמכר
בלמעלה
מ-60
מדינות, כמעט
בכל
יבשת, ובתרבויות
מגוונות, עבור
דירות
או
וילות, בערים
גדולות
או
באזורים
כפריים.
מבחינה סגנונית, SieMatic יודעים
לתת
מענה
לגישה
אורבנית, קלאסית
או
מודרנית
ומעבר
לכך, דוגלים
בקונספט
כי
מראה
אקלקטי
העשוי
נכון
משווה
מראה
הרמוני
וחדשני
המשפיע
על
החלל
כולו
ולכן
בעיצוב
מטבח
SieMatic,
נראה
שימוש
בחומרים
מגוונים
ובחזיתות
מגוונות
שיוצרים
יחד
מראה
ייחודי
ומקורי.
SieMatic דוגלים
בעיצוב
ארגונומי
ודואגים
לפתח, לחדש
ולהמציא
פתרונות
ליצירת
סביבת
עבודה
נגישה
אשר
משרתת
את
המשתמש. הם
עושים
זאת
באמצעות
אבזור
פנים
מתוחכם
ומרהיב
בעל
שני
קווים, האחד
מערכות
עץ
אלון
בהיר .במערכת
זו
הם משלבים כלי פורצלן המיוצרות עבורם ע"י
חברה
גרמנית
מובילה
אשר
משתלבים
באופן
מושלם
עם משטחי הלבד המכסים את המדפים ואת תחתיות המגירות ומונעים החלקה של אותן צנצנות ובכלל , כלי המטבח השונים.
השנייה מערכת אלומיניום מודולרית אשר ניתן לשלבה עם עץ אלון בהיר או עם אץ ערמון מעושן. גם למערכת זו הותאמו קופסאות אלומיניום משולבות עץ או כל פורצלן, בהתאם לבקשת הלקוח.
כמו כן SieMatic
פתחו
מערכת
הנקראת
MultiMatic מערכת אשר משתמשת בגב הדלתות לאחסון נוסף ונוח עם מחשבה
על
צורת
אחסון
המנצלת
באופן
המרבי
והמיטבי
את
נפח
הארון.
באולם התצוגה, מוצגים שלושת הסגנונות, קלאסיק, אורבן ופיור בשילובים יוצאי דופן ומעוררי השראה.
טווח מחירים – 80,000-400,000 ₪





אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה