מתכון להכנת סנדביץ בצק
עוגיות לסילבסטר
באדיבות בייגל
בייגל מבית יוניליוור ישראל.
מאת:רותה דנינו
המתכון הזה מוותר על ביצים ומשלב גבינת שמנת במקום,
הוא כל כך טעים שקשה להפסיק ללקק אותו.
דרגת קושי: קל
סוג בייגלה: דקים דקים בצורות שומשום ושמיניות
שומשום
המרכיבים:
חומרים להכנת כ 30 יחידות:
- 85 גר' חמאה רכה מאוד (לא מומסת)
- ½ כוס סוכר חום דמררה
- 3 כפות גדושות גבינת שמנת
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- 1 כוס קמח (אפשר להחליף בקמח מלא או כוסמין)
- 1 כוס פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
מערבבים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים גבינה, וניל
ומלח ומערבבים
מנפים פנימה את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים
מעבירים את הבצק לקירור למשך שעה
להרכבת המנה: יוצרים מהבצק כדורים קטנים, מניחים
משני הצדדים בייגלה דקים בצורות ויוצרים סנדוויצ'ים קטנים
מגישים מיד או מעבירים לקירור מכוסה בניילון נצמד
ניתן להמיס 50 גר' שוקולד מריר ולטבול חצי מהסנדוויץ'
בשוקולד ולהניח על נייר אפייה להתקשות.
צילום: יחצ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה