מתכון להכנת חטיף נשנוש מסיבות
באדיבות בייגל
בייגל מבית יוניליוור ישראל.
מאת:רותה דנינו
אם אתם חובבי השילוב בין בייגלה לבירה ומתחשק
לכם לשדרג אותו, זה המתכון בשבילכם. יש לו טעם ממכר שמשלב מתיקות וחריפות עדינה והוא
נהדר לצד כוס בירה קרה או כנשנוש לפני הארוחה.
דרגת קושי: קל
סוג בייגלה: טבעות עם מלח ומקלות עם מלח
המרכיבים
חומרים ל-4 כוסות:
3 כוסות בייגלה טבעות ומקלות
1 כוס אגוזים וצימוקים מכל מיני סוגים
20 גר' חמאה או מזולה לאפייה מומסת
2 כפות גדושות סוכר חום כהה
½ כפית קינמון
1 כפית צ'ילי גרוס או רוטב סריצ'ה (רוטב צ'ילי
תאילנדי)
3 כפות מייפל
1 כפית קקאו
1 כפית מלח ים
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 160 מעלות. מרפדים תבנית
בנייר אפייה
מערבבים את כל המרכיבים עם החמאה או מזולה לאפייה
ומוסיפים את האגוזים והבייגלה. מערבבים היטב עד שכל המרכיבים עטופים בתערובת
מעבירים לתנור למשך 25 דקות. מערבבים פעם אחת
במהלך האפייה
מוציאים מהתנור, מערבבים מעט בתבנית כדי למנוע
הדבקות ומניחים להתקררות.
ניתן לשמור בכלי אטום למשך 4-5 ימים. בתאבון!
צילום: יחצ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה