מוצר חדש על מדף "עוף טוב"!
לראשונה
בישראל:
''עוף טוב'' משווקת
פסטרמה מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים.
מאת:רותה דנינו
קבוצת
''עוף טוב'' מרחיבה את סדרת המוצרים מעוף שגדל
ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת
הורמונים גם לתחום הפסטרמות ומשווקת בימים אלה פסטרמה מחזה עוף שגדל ללא
אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים.
פיתוח
המוצרים מתאפשר בשל היותה של קבוצת ''עוף
טוב'' אינטגרציה חקלאית השולטת לאחור בשרשרת הערך ואחראית
על התזונה ואופן
הגידול של העופות.
התפיסה
של הפחתת השימוש באנטיביוטיקה בבעלי חיים מקורה
בחשש להתפתחות חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה וחשיפה של בני האדם אליהם
כתוצאה משאריות אנטיביוטיקה שנותרות בבשר. העוף מקבל תוספים טבעיים ממקורות צמחיים
וגדל ללא אנטיביוטיקה או זרזי גדילה.
האיחוד
האירופאי אסר שימוש בזרזי גדילה אנטיביוטיים, החל מינואר שנת 2006.
בישראל, אין תקנות של משרד הבריאות המתייחסות לגידול ללא
אנטיביוטיקה. ולכן רוב החברות אכן משתמשות באנטיביוטיקה בגידול העופות שלהם.
ממחקר שערכה ''עוף טוב'' השנה (באמצעות מכון
ברנדמן) לגבי תפיסות הצרכן ביחס לגידול
עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים עולה כי 68% מהאוכלוסייה סבורים כי עוף
שגדל ללא אנטיביוטיקה הוא בריא יותר ו-69% מהאוכלוסייה
יעדיפו לקנות לביתם עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה.
פסטרמה
מחזה עוף שגודל ללא אנטיביוטיקה, מכילה רק 1% שומן ו-18 גרם חלבון ל-100 גרם.
חזה העוף הוא מקור לחלבון איכותי ולויטמינים ומינרלים
חיוניים.
כל הפסטרמות של עוף
טוב עשויות מנתחים שלמים נבחרים, ללא מונוסדיום גלוטמט, ללא שומן טראנס, ללא גלוטן
וללא צבעי מאכל.
פסטרמה
חזה עוף מעושן דל שומן ללא אנטיביוטיקה משווקת במשקל 250 גרם.
מחיר
מומלץ לצרכן ועל פי החלטת הקמעונאי – 21.9 ₪
ברשתות הנבחרות כשרות – אוירבך מהדרין..
צילום יחצ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה