יום שישי, 30 ביוני 2017

גם קציצות אפשר להכין מדגים - מבית קבוצת עוף טוב. מאת:רותה דנינו

לא רק ''עוף טוב'' – גם דגים טובים!

לראשונה - קב' 'עוף טוב'' המובילה מהלך של גידול ללא אנטיביוטיקה – מהחב' המובילות בישראל בתחום מוצרי עוף נכנסת לתחום ייצור ושיווק מוצרי דגים.
בשלב הראשון תייצר ותשווק קב' ''עוף טוב'' 2 מוצרי דגים- פילה אמנון מצופה וקציצות דגים אפויות. 

יוסי ניר מנכ''ל קב' ''עוף טוב'' : ''בתום תהליך של כשנה וחצי של פיתוח מוצרים, בחינת  השוק והתקשרות עם מגדלי דגים מישראל ומחו''ל עוף טוב גאה להשיק את מוצרי הדגים ולהיכנס  לתחום זה''.

במהלך זה השקיעה הקב' כ -2 מיליון ש''ח.

 
קב' ''עוף טוב'' – מהחב' המובילות בישראל בתחום ייצור ושיווק 
מוצרי עוף והודו והחב' המובילה בישראל בייצור ושיווק מוצרי עוף ללא אנטיביוטיקה נכנסה לראשונה לתחום ייצור ושיווק מוצרי דגים.

בשלב הראשון תייצר ותשווק הקב' פילה אמנון מצופה וקציצות דגים 
אפויות, כאשר במהלך החודשים הקרובים המוצרים ישווקו לשוק המקצועי (מסעדות, אולמות ארועים ובתי מלון ) ולאחר מכן גם לשוק הקמעונאי, ולייצוא
יוסי ניר מנכ''ל קב' ''עוף טוב'' מציין, ''בתום תהליך של כשנה וחצי של פיתוח מוצרים, בחינת השוק והתקשרות עם מגדלי דגים מישראל ומחו''ל עוף טוב גאה להשיק את מוצרי הדגים ולהיכנס  לתחום זה''.

במהלך זה השקיעה הקב' כ- 2 מיליון ש''ח.

2 מוצרי הדגים הינם, כאמור, פילה אמנון מצופה עשוי מפילה דג 
אמיתי בציפוי מעודן ו-קציצות דגים אפויות- רק 18 קלוריות בקציצה.
ניר מוסיף עוד, עוף טוב מרחיבה את מגוון המוצרים גם למוצרי הדגים
 על מנת לתת מענה רחב וסל מוצרים לצרכנים אשר מחפשים לגוון את התפריט היומי. ובכך מספקת חלבון איכותי הן מעוף שגדל ללא 
אנטיביוטיקה והן מדגים.

כמו כן, מחקרים רבים מצביעים על כך שאכילת דגים תורמת
 לבריאות ואכילת דגים ממולצת כחלק מתפריט מגוון ובריא.

מוצרי הדגים של קב' ''עוף טוב''  מיוצרים תוך עמידה בסטנדרט 
האיכות הגבוה ביותר, בתהליך ייצור מוקפד ועמידה בתקנים המחמירים בישראל  (לפי תקני( ISO 14000, ISO 9001, HACCP  וכן תקנים אירופאים ואמריקאים 
. USDA, EFSA

צריכת הדגים השנתית בישראל הינה כ-70,000 טון 
ונמצאת בגידול בשנים האחרונות.
צריכת הדגים הממוצעת לאדם בישראל הינה כ-12ק''ג.  
לעומתה -  צריכה ממוצעת לאדם בשנה במערב אירופה הינה 
כ-20 ק''ג ביוון,  באיטליה כ-35 ק''ג לנפש , וביפן כ-65 ק''ג לנפש.

קבוצת ''עוף טוב'' שבבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, הינה 
יצרנית מוצרי המזון מעוף  שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל.

"עוף טוב" מובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן הגידול.


 צילום יחצ

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה