יום ראשון, 21 במאי 2017

אפי אלאלוף, מנהלה המיתולוגי של מסעדת ג'קו מאכלי ים, הופך את המסעדה לטברנה יוונית חגיגית. לחג השבועות! מאת:רותה דנינו

יאסו לשבועות: "ג'קו - מאכלי ים"
הופכת לטברנה יוונית...
מסעדת ג'קו לובשת חג עם מנות ספיישל 
והופעה חיה הישר מיוון

לרגל שבועות, אפי אלאלוף, מנהלה המיתולוגי של מסעדת ג'קו מאכלי ים, הופך את המסעדה לטברנה יוונית חגיגית. המסעדה תלבש חג ותהיה לבנה מתמיד, התפריט יתחדש וביום רביעי בערב הזמר היווני לאונידס ידאג להכניס את כולם לאווירה הנכונה ויעשה שמח עם מוזיקה יוונית אותנטית.
כנהוג ב"ג'קו", תפריט איכותי ומגוון של מאכלי ים ודגים טריים. מנות דגים מגוונות, והיצע רחב של פירות ים.

 בין המנות  שיוגשו:

·       דג בורי זוגי מוגש על מצע ירקות בגריל
·       גאליה פירות ים - חמאה, שום ויין לבן בתוספת מיקס פירות ים
·       פאייה פירות ים בלקנית - אורז, ראשי קלאמרי, מולים וסרטנים
·       פאייה דגים - אורז עם נתחי דג נורווגי
·       קוקי סאן ג'ק
·       פסטה וונגולה
·       מבחר דגים טריים : מוסר ים, פילה לוקוס, חריימה, ברבוניות ועוד..

כמיטב המסורת בג'קו יוגשו לשולחן מבחר סלטים כגון; קציפת חציל עם גבינת 
פטה כבשים, איקרה, דג מלוח, עלי גפן, כרובית בטחינה, סלט יווני ועוד בתוספת 
לחם הבית . 
במהלך הארוחה ימזגו יינות לבנים מיוחדים לכוסות.
שתייה חמה וקינוחים תוצרת הבית בסוף הארוחה.
  
איפה ברחוב החרש 8 ברמת השרון
מתיערב החג, ה-30 במאי החל מ- 19:30 חג, 31 במאי החל משעה 12:00

בערב הטברנה ביום רביעי 31.5.17 – מינימום 110 ₪ לסועד

הזמנת מקומות מראש. טלפון : 03-5661234
צילום מיטל סולומון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה