יום רביעי, 7 בדצמבר 2016

מוצר חדש בחברת "תומר" דפי בצק פילו 
להכנת סיגרים,,,,,
הצעות להכנת מתכונים באדיבות הבלוגרית לאה זוהר!
סיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה.

מאת:רותה דנינו
חומרים למלית -
3 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים לפירה
1 בצל קטן קצוץ ומטוגן מעט בשמן
2 קופסאות טונה מסוננות ומפוררות
פלפל ומלח
1 ביצה
כף גדושה רוטב סויה
כף גדושה פטרוזיליה קצוצה
מכינים "דבק" – מערבבים כף קמח ורבע כוס מים קרים
רוטב:
 5 כפות מיונז
1 כפית חרדל
2 כפו רוטב ת צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה או טריאקי

אופן ההכנה: 
מערבבים את כל החומרים להכנת המלית ומקררים. ממלאים כל עלה 
סיגר ומגלגלים ומהדקים את הסיגר בנגיעת "דבק" מקמח ומים.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים. לחילופין, אפשר לאפות אותם בתנור למשך 15 דקות עד להזהבה. לפני האפייה מומלץ לרסס את הסיגרים במעט שמן.
מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים לצד הסיגרים.
סיגרים במלית תמרים, ביסקוויטים וקינמון
חומרים למלית:
אריזת עיסת תמרים מגולענים
100 מים (חצי כוס)
100 גרם חמאה או שמן קוקוס (לקינוח פרווה)
100 גרם שקדים גרוסים
2 כפות פירורי ביסקוויטים פטיבר
חצי כפית קינמון
חומרים לסירופ:
1 כוס סוכר חום בהיר
1 + 1/2 כוסות מים
שקית סוכר וניל
2 כפות דבש
כמה טיפות מיץ לימון
הוראות הכנה:
מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הסיגר. מטגנים בשמן 
עמוק או אופים במשך 15 דקות. לפני האפייה מומלץ לרסס על הסיגרים 
מעט שמן.
להכנת הסירופ – מרתיחים את כל החומרים חוץ מהלימון והדבש. מבשלים עד להסמכה. מוסיפים את הלימון, מסירים מהאש ומקררים מעט. מוסיפים את הדבש ומערבבים.
כשהסיגרים מוכנים מטפטפים עליהם מהסירופ.
 צילום - עידו קימלוב 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה