יום שני, 18 בספטמבר 2017

חגיגה קולינרית ל"השף הצעיר והמבטיח", עמרי כהן במסעדת "ווסט סייד" במלון רויאל ביץ' בתל אביב. מאת:רותה דנינו


חוגגים לשף הישראלי  
המבטיח בעולם

חגיגה קולינרית נערכה במסעדת "ווסט סייד" במלון רויאל ביץ' בתל אביב. 
במסגרת האירוע חשף  שף המסעדה עמרי כהן (25), את המנות אותן יציג בתחרות,   במסגרתה ייצג את ישראל בתחרות הבישול הבינלאומית: "השף הצעיר והמבטיח", 
שנערכת ב 26.9 ב"אקדמיה ברילה" באיטליה.

כהן, פתח את האירוע ואמר: "בניתי תפריט בהשראה מהמטבח האיטלקי,
 תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים ושילובה של פסטה "ברילה" 
אשר איתה אבשל בתחרות."

סתיו יואלי, מנהלת חטיבת המזון בשסטוביץ, אמרה שלראשונה בתחרות הבינלאומית
  "השף הצעיר והמבטיח" משתתף שף ישראלי,  תחרות אשר מתקיימת באיטליה ב 6 שנים האחרונות. עוד הסבירה יואלי: "התחרות נערכת מידי שנה בעיר פארמה בחסות "האקדמיה של ברילה", מוסד קולינרי שמטרתו לקדם את תרבות האוכל האיטלקי והמטבח הים תיכוני.  בתחרות משתתפים שפים ושפיות צעירים מ-20 מדינות אשר נבחרו בקפידה ע"י נציגות ברילה.  מטרת התחרות לחבר בין המטבח הישן והקלאסי למטבח המודרני בו יתבקשו המשתתפים להציג 2 מנות מקוריות - קלאסית ומודרנית.

השתתפות  ישראל בתחרות מראה את גודלו של המותג ברילה בשוק
 הישראלי וההערכה למטבח הישראלי בעולם". 
 
יואלי הסבירה: "כמותג קולינרי מוביל בתחום ייסדה חברת ברילה העולמית
 את "האקדמיה"  שמטרתה  לפתח את תרבות הקולינריה האיטלקית ברחבי העולם.  
מוסד זה פועל בכמה תחומים כגון טיפוח החקלאות.  

בתום הדברים הרימו כוסית לשנה החדשה, איחלו הצלחה לשף
 המבטיח שהגיש את המנות והסביר עליהן.
צילום: אלעד גוטמן


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה