עומרי כהן, שף מסעדת "ווסט סייד"
במלון רויאל ביץ'.
נבחר לייצג את ישראל בתחרות
בינלאומית
"השף הצעיר והמבטיח"
השפים יציגו את מנת הפסטה האולטימטיבית
בחסות "האקדמיה של ברילה"
לראשונה בתחרות הבינלאומית "השף הצעיר והמבטיח" שנערכת באיטליה,
משתתף שף ישראלי, עומרי כהן בן 32 , המשמש כשף מסעדת ווסט סייד,
במלון רואיל ביץ בתל-אביב.
התחרות נערכת מידי שנה בעיר פארמה בחסות "האקדמיה של ברילה",
מוסד קולינרי שמטרתו לקדם את תרבות האוכל האיטלקי והמטבח הים תיכוני.
בתחרות משתתפים שפים ושפיות צעירים מ-20 מדינות אשר נבחרו בקפידה ע"י נציגות ברילה תחת הכותרת "ממטבח מסורתי למטבח עילי". במסגרת התחרות יתבקש שף עומרי כהן להציג שתי מנות לשופטים: מנת פסטה קלאסית ברוטב עגבניות ומנת פסטה שמשקפת את תפיסת עולמו החדשנית.
שף עומרי כהן הוא אוטודידקט, שהחל את דרכו כטבח באולם אירועים במזכרת
בתיה בשנת 2009, ניהל מטבח בבית קפה ברחובות, ומשם עבר לרשת ישרוטל
כסו-שף מסעדת ווסט סייד עליה הוא מנצח כיום.
נגה באנר, מנהלת שיווק מותג ברילה בישראל: "פסטה יכולה להיות מנה
משפחתית פשוטה, ויכולה גם לטפס לשיאים קולינריים. עומרי כהן משקף
את שני העולמות ואני בטוחה שירשים את השופטים ומאחלת לו בהצלחה".
שף עומרי כהן. צילום - אנטולי מיכאלו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה