יום רביעי, 24 בינואר 2018

מאסטר שף מציע מתכון להכנת תבשיל קדירה מושלם ומומלץ לימי החורף הקרים. מאת:רותה דנינו

מתכון לימי החורף הקרים: 
תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

בימי החורף הקרים, אין דבר נהדר יותר 
מלהתרפק על תבשיל קדירה טעים אז 
בואו להנות ממתכון מאסטר שף!!!
המותג מאסטר שף מציע לימים הקרים מתכון להכנת קדירת בקר עם 
שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין - מנה מושלמת לאירוח בחורף.  

מצרכים:

4 כפות שמן זית
1 בצל גדול חתוך לקוביות
חצי קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות
3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף
1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף
כף טימין טרי רק העלים
2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ
3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות
1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף
1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף
200 גרם ערמונים קלופים
תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה
חצי כוס יין אדום
מים לכיסוי

אופן ההכנה:

1.     בסיר עמוק מניחים  שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
2.     מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
3.     מוסיפים 3 כפות טריאקי  קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפ"א וכוס מים ויין.
4.     מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
5.     מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.
     צילום: יחצ מאסטר שף


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה