כששפים נפגשים מרגישים את יצירת הבישול....
איטלקי קלאסי טעים ומיוחד!!
בניצוחם של שף רוברטו באסי אקדמיה
איטלקי קלאסי טעים ומיוחד!!
בניצוחם של שף רוברטו באסי אקדמיה
ברילה, איטליה
ושף אביב משה QUATTRO, ישראל!
השפים
בישלו יחד מנות איטלקיות מיוחדות
מהן
יצרו תפריט ספיישל אביבי
שף
רוברטו באסי, השף הראשי של המוסד הקולינארי אקדמיה ברילה, הממוקמת בפארמה
שבאיטליה, הגיע לביקור קצר בישראל. במהלך ביקורו, נפגש השף באסי עם שף אביב משה
במסעדת QUATTRO האיטלקית מודרנית בתל
אביב. במהלך המפגש חברו השפים לבישול מנות איטלקיות קלאסיות ומודרניות. במסגרת
שיתוף הפעולה, יוצע במשך שבוע תפריט אביבי מיוחד, המשלב בין מנות פסטה של שף
רוברטו באסי ומנות של מסעדת QUATTRO.
המנות
של שף אביב משה:
- טונה
מילנזאנה, בשר חציל, פטרוזיליה, אגוזי מלך, זיתים, עגבניות וסילאן
- טורטליני
כמהין, דוקסל פטריות, גבינת פרפוזולה וקרם עגבניות מעושנות
- רביולי
עגבניות, פונדו גבינה כחולה, ריחן, צימוקי שרי קרוטונים ופניני בלסמי
המנות
של שף רוברטו באסי:
- פסטה
אורקייטה אביבית עם טלה וארטישוק
- לינגוויני
פסטו עם גבינת פיקורינו
השף
הראשי של אקדמיית ברילה באיטליה- שף רוברטו באסי, הגיע לביקור בישראל לכבוד השקת סדרת אקדמיה ברילה, סדרת פסטות פרימיום
חדשה ואיכותית במיוחד. הפסטה מיוצרת במיכון מיוחד
ומזן מובחר של חיטת דורום
עשירה בחלבון. סדרת הפסטות פותחה, באקדמיה הקולינארית של ברילה בפארמה, איטליה וכוללת
4 סוגי פסטות קצרות: פוזילי,
פנה ריגטה, אוריצ'אטה, וכן צורת פסטה ארוכה: לינגוויני.
צילום: אנטולי מיכאלו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה