יום שבת, 20 במאי 2017

שבועות ב"שרונה מרקט"



סלינו בידינו
שלל גבינות, מאפים, עוגות גבינה ופוקאצ'ות; לקראת חג הקציר, 
"שרונה מרקט" מציעה מגוון מאכלים לשולחן החג ולפיקניקים 
המסורתיים במבצעים יוצאי דופן - עד 60% הנחה.

כמדי שנה לקראת חג השבועות, רובנו מארחים או מתארחים בערב החג
 לסעודה המסורתית, המושתתת בעיקר מוצרי גבינה, לחמים, מאפים, 
אנטיפסטי ועוד. לשם כך, מגוון מעדניות וחנויות ב"שרונה מרקט" מציעות 
סל מוצרים ייחודי לשבועות במחירים חסרי תקדים - עד 67% הנחה, עד 
ליום שלישי 31/5.


בין המבצעים במעדניית הגבינות

"באשר פרומז'רי":
      100 גרם גבינת גאודה מיושנת 24 חודשים פארנו במחיר של 9.9 ש"ח בלבד (במקום ב-29.9 ש"ח)
      100 גרם גבינת בושה עיזים במחיר של 9.9 ש"ח בלבד (במקום ב-25 ש"ח)
      100 גרם גבינת ברי דה מון צרפת במחיר של 9.9 ש"ח בלבד (במקום ב-19.9 ש"ח)


בין המבצעים במאפיית "לה פארינה":

      לחם כוסמת ודגנים במחיר של 13.9 ש"ח (במקום ב-19.9 ש"ח)
סוגים של עוגות גבינה (1 ק"ג) במחיר של 59.9 ש"ח (במקום ב-79.9 ש"ח)
      פוקאצ'ה ארוכה במחיר של 12.9 ש"ח (במקום ב-17.9 ש"ח)
 

בין המבצעים במעדניית הגבינות

 "לה פרומז'רי":
      100 גרם גבינת אמנטל מאסדם הולנדית במחיר של 6.5 ש"ח בלבד 
(במקום ב-8.5 ש"ח)
      250 גרם קממבר צרפתי במחיר של 19 ש"ח בלבד (במקום ב-25 ש"ח)

בין המבצעים במעדניית "סרדינה":
      100 גרם אנטיפסטי במחיר של 7 ש"ח (במקום ב-10 ש"ח)
      פריטטה ארבע גבינות (קוטר 28 ס"מ) במחיר של 55 ש"ח (במקום ב-72 ש"ח)
      מאפה חצילים עם פרמז'ן במחיר של 12 ש"ח (במקום ב-15 ש"ח)

שבועות ב"שרונה מרקט"


רחוב קלמן מגן 3 תל-אביב
טלפון: 03-6524447

אודות שרונה מרקט
שרונה מרקט הוקם במטרה לשמש הלב הפועם של הקולינריה הישראלית. בשטח שמתפרס על כ- 8,700 מ"ר ועם כ-90 חנויות, דוכנים ומסעדות בכל הקטגוריות, שרונה מרקט הינו השוק הקולינרי המקורה הגדול והייחודי בישראל. הפרויקט הוקם על ידי חברת גינדי החזקות על פארק גני שרונה שבמרכז תל אביב.
שרונה מרקט שואב את השראתו מהשווקים המובילים בעולם כשוק בורו (Borough Market) בלונדון, שוק צ'לסי בניו יורק (Chelsea Market), לה בוקריה של ברצלונה (La Boqueria) ורשת השווקים של איטאלי ברחבי הגלובוס(Eataly).

בתוך החנויות, מאחורי הדלפקים ובמטבחי המסעדות של המרקט ניתן למצוא אנשי אוכל, מוצרים ומנות שכבר הפכו מזמן למיתולוגיות מקומיות: הראמן של השף ישראל אהרוני, המנות הייחודיות והאהובות של השף שגב משה, ההמבורגר של המיט-בר, המוצרים האיכותיים מבית פושון פריז, הגבינות של באשר פרומז'רי מירושלים והחלבה של ממלכת החלבה.
צילום רפי דלויה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה