יום שני, 8 במאי 2017

מסעדת "צ'יז בר" אוכל בעיר התחתית בחיפה מציעים השבוע תפריט עסקיות חדש שגולת הכותרת - הגודל והמחיר כן קובעים!

תפריט חדש וטעים המלא במגוון טעמים

 ייחודיים שתמצאו רק
בצ'יז בר חיפה. התפריט מציע סינטה, סלמון, 
פיצה, פסטות, סלטים ועוד הפתעות...
מאת רותה דנינו


חדש ב"צ'יז בר" חיפה תפריט עסקיות

עשיר ואיכותי

שגולת הכותרת - הגודל והמחיר כן קובעים!

במסעדה שנפתחה לפני כשנה החליטו להשיק תפריט עסקיות חדש המורכב מחמישה מסלולים:
המסלול הראשון הוא עסקית "בקטנה", במחיר של 55 ₪ תקבלו 2 מנות ראשונות (גדולות במיוחד) , 
בין המנות תוכלו למצוא את הריזוטו פטריות וערמונים, גלילות חצילים והקרפצ'יו שייטל המפורסם.
ארבעת המסלולים הנותרים בנויים לפי מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה והמחיר של העסקית מתחיל ב-59 ₪ (בעיקריות תוכלו לבחור מתוך : 5 סוגי פיצה, המבורגר קפרזה, מגוון גדול של פסטות וסלטים. דרך אגב העסקית היקרה ביותר היא בעלות של 119 ₪ וכוללת מדליוני סינטה, סלמון ופירה שורשים ודג ים טרי על ריזוטו.

כיאה למקום ששוכן בלב העסקים של חיפה, מציעים בצ'יז לסועדים בצהריים אפשרות ליהנות מכוסית של צהריים – רבע בירה מהחבית ב-10 ₪ , כוס יין ב-15 ₪ ומגוון הקינוחים תוצרת הבית ב-18 ₪ .
אחרי למעלה מ-5 שנים של הצלחה במסעדת האם (צ'יז) במושב בית הלל בגליל, החליטו הבעלים, תומר הורביץ, רועי ולירן גרבר, להביא את הטעם המיוחד של המסעדה הגלילית גם לעיר. צ'יז בר אוכל הוא בר אוכל איטלקי עם האווירה של העיר התחתית של חיפה. במסעדה מציעים תפריט עשיר שמבוסס על המטבח האיטלקי בשילוב עם טעמים ישראלים - ים תיכוניים . חשוב לציין שהמנות שיוצאות ממטבחו של השף רועי גרבר הן גדולות בהרבה מהסטנדרט הקיים בשוק המסעדנות מתוך מטרה שמצ'יז כולם יוצאים שבעים. התפריט מורכב מ: ראשונות, סלטים, כריכים, פסטות והפיצות המפורסמות שמוכנות יום-יום מהמתכון של רועי שלא השתנה כבר קרוב לעשור. בנוסף, יש בצ'יז תפריט אלכוהול עשיר, מגוון ובמחירים נוחים לכל כיס.


קצת היסטוריה:

מסעדה בבית הלל התחילה את דרכה לפני כ-8 שנים ממטבח קטן בדירת
 הסטודנטים של רועי ואורטל גרבר. 


רועי הגיע לצפון כסטודנט לביוטכנולוגיה במכללת תל-חי ויחד עם אורטל, כהכנסה צדדית לזמן הלימודים הם התחילו להכין פיצות בתנור הביתי ולעשות משלוחים ברחבי המושב והסביבה. השמועה על הפיצה הטעימה של רועי ואורטל תפסה כנפיים וההזמנות החלו להיערם עד שהתנור הביתי הפשוט כבר לא עמד בעומס. רועי ואורטל החליטו להשכיר מקום קטן במושב, לקנות תנור פיצה מקצועי ולהפוך את ההכנסה הצדדית לעיסוק מרכזי - כך נולדה פיצה CHEESE.


הרעיון בתחילה היה לפתוח פיצרייה שמגישה פיצות, קפה וקינוחים תוצרת בית. בזמן הזה החל רועי להשתלם וללמוד את רזי המטבח האיטלקי והחל להוסיף לתפריט גם פסטות ומנות מורכבות יותר. בשלב זה הצטרף גם לירן, אח של רועי ועלה צפונה על מנת לעזור בניהול ותפעול המסעדה שהחלה לקבל אורחים ומבקרים מכל הארץ שנהנו מהתפריט העשיר והטעים.


בעת ביקור של ראש עיריית חיפה, מר יונה יהב, במסעדה בצפון ומכיוון שנהנה מהאוכל והאווירה במקום, הוא ביקש לדבר עם השף. ראש העיר סיפר לרועי על מיזם חדש של העירייה להבאת מסעדות מצליחות מכל הארץ לעיר התחתית בחיפה. רועי ולירן, שחיפשו אפיקים חדשים להתרחבות עסקית ניגשו למכרז של העירייה וזכו. בזמן הזה נכנס תומר, השותף השלישי לתמונה, יחד תכננו והקימו את CHEESE בר אוכל - שמביא את הטעם האיטלקי-גלילי המיוחד של CHEESEE לאזור הבילויים  המתעורר של חיפה.

 צ'יז בר אוכל – הנמל 21, חיפה. טלפון: 04-9887880
*לא כשר
צילום-אגמדיה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה