יום שלישי, 25 ביולי 2017

משפחת Hombo, ראשוני מזקקי הוויסקי האיכותי ביפן. עכשיו בחטיבת האלכוהול של טמפו. מאת:רותה דנינו

לראשונה בישראל חטיבת האלכוהול של טמפו
שמחה להשיק:
וויסקי יפני IWAI Tradition
וויסקי בעל ארומות מלטפות וטעמים נעימים של קינמון ופירות כהים, המיוצר על ידי אחת ממזקקות הוויסקי המשפחתיות הוותיקות ביפן, משפחת Hombo ומיושן בשיטה ייחודית הכוללת שלושה סוגים שונים של חביות ברבן, שרי ויין.

חטיבת האלכוהול של טמפו גאה להשיק לראשונה בישראל וויסקי יפני IWAI Tradition 
וויסקי בעל ארומות מלטפות עם ניחוחות של עוגיות חמאתיות ורמיזות של שוקולד חלב 
וטעמים של תבלינים מתוקים, קינמון ופירות כהים ביניהם שזיפים וצימוקים, מבוקבק 
ב -40% אלכוהול המוביל לסיומת נעימה ועגולה של פירות טרופיים ארומטיים, 
בננות בשלות וניחוחות שוקולד.

הוויסקי מיוצר על ידי אחת ממזקקות הוויסקי המשפחתיות הוותיקות ביפן, משפחת Hombo
מראשוני מזקקי הוויסקי ביפן. הוויסקי מעוצב בסימן המסורת היפנית, מיושן בשיטה ייחודית 
הכוללת שלושה סוגים שונים של חביות ברבן, שרי ויין, המעניקים לו את הארומות, 
הטעמים המיוחדים וצבעו העז.

חברת Hombo מפעילה שתי מזקקות וויסקי, מארס שינשו (Mars Shinshu) מזקקת הוויסקי 
הגבוהה ביפן, הממוקמת בגובה של כמעט 800 מטרים, בעיר מיאדאמורה (Miyadamura).

אזור קריר וערפילי, מוקף מקורות מים צלולים וטהורים יוצאים מן הכלל. ומזקקת ניו טסונוקי 
(New Tsunuki) הממוקמת בעיר טסונוקי שבמחוז קגושימה (Tsunuki, Kagoshima), 
והיא מזקקת הוויסקי הראשונה באזור זה.

Hombo Shuzo הינה מזקקה יפנית הידועה בזכות מספר מוצרי הוויסקי האיכותיים שלה 
אשר נוסדה בשנת 1872 בעיר קאגושימה (Kagoshima), שבדרום יפן


והם מראשוני מזקקי הוויסקי ביפן.

המזקקה זכתה בפרס וויסקי הבלנדד מאלט הטוב בעולם בתחרות פרסי הוויסקי הבינלאומית
 (WWA World Whiskey Awards) לשנת 2013, שנערכה בלונדון, וידועה במסורת
 ארוכת השנים של ייצור הוויסקי המזוקק בשיטה הזהה לוויסקי הסקוטי המסורתי.


מחיר מומלץ לצרכן ל-750 מ"ל : 270  ₪ 
ניתן להשיג בחנויות היין והאלכוהול הנבחרות ברחבי הארץ.
צילום יח"צ חו"ל 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה