יום שני, 3 ביולי 2017

לחם ארז יוצא עם תפריט חדש ומרענן לקיץ - כולל מנות ישראליות גליליות של גבינות ממשק צוריאל אהובות עם טוויסט קולינרי משובח. מאת:רותה דנינו


 


טיול קולינארי לגליל

רשת בתי הקפה והמעדניות "לחם ארז" משיקה את "טיול לגליל", 
תפריט
 ייחודי במהדורה מוגבלת בשיתוף "משק צוריאל", עם טעמים 
משובחים היישר מהגליל.

כמיטב המסורת בעונת הקיץ, גם השנה רשת בתי הקפה והמעדניות
 "לחם ארז" יוצאת בשת"פ עם "משק צוריאל" ומשיקה את "טיול לגליל",
 תפריט חדש ומרענן הכולל מנות ישראליות גליליות אהובות עם טוויסט
 קולינרי מיוחד שעושה את ההבדל.

התפריט החדש "טיול לגליל" מציע חוויה מרעננת של טעמים
המאפיינים מנות ישראליות גליליות אהובות מאתרים שונים
 בגליל קולינארית, כדוגמת עכו, אחת מערי הנמל 
הוותיקות בעולם, המערה המפורסמת בפקיעין,
 ראש פינה, הכפר הדרוזי חורפיש ויער ביריה.

המנות המוגשות בתפריט "טיול לגליל":
v הסמבוסק של ארז, מאפה שמרים פריך במילוי תבשיל תרד ובצל מקורמל, 
עם גבינה בולגרית וגבינת קשקבל של משק צוריאל, בליווי ביצה רכה, 
מלפפון חמוץ, זיתי ארץ וצזיקי של יוגורט עיזים מרענן

v השוק של עכו, פטריות ובצל מקורמל, קרעי גבינת חלומי אפויים בתנור, 
פלחי עגבניות צלויות, צנוברים קלויים ועלי בזיליקום בליווי 
ברוסקטה פריכה

vפוקאצ'ה גלילית, פוקאצ'ה אפויה בתנור עם טפנד זעתר ושומשום 
ומעליה לבבות חציל קלויים, גבינת לאבנה אסלית, זיתי קלמטה
 וסלסלת עגבניות. בליווי ממרח לימון כבוש וסלט ים תיכוני

vכריך יער, לחם זיתים עם גבינת שמנת ופסטו, שכבות דקיקות של 
גבינת מנצ'גו של משק צוריאל, פטריות פורטובלו עסיסיות 
ומעל- פרוסות עגבנייה טרייה ועלי רוקט. בליווי סלט 
ישראלי וממרח ארטישוק כמהין 
vקיץ בראש פינה, סלט עלים רענן ופריך עם פלפל קלוי, עגבניות שרי, 
מדליוני גבינת עיזים מקורמלים, קרוטונים, בצל ירוק, אגוזי 
מלך קלויים ופירות קיץ מרעננים ברוטב ויניגרט הדרים.
  

תפריט טיול לגליל ב"לחם ארז"


 אודות לחם ארז
רשת בתי הקפה "לחם ארז" הפכה לשם נרדף לאיכות, טריות ומצוינת. הרשת אשר 
הוקמה בשנת 1996 ומונה כיום 20 סניפים פעילים ברחבי הארץ וסניפים נוספים בהקמה.
"לחם ארז" הוא מותג מקבוצת קפה קפה, קבוצת בתי הקפה והמסעדות המובילה בישראל. 
הקבוצה מנוהלת ע"י נעם צימרמן, ובבעלות של רונן נימני ומיקי טיל.


בתי הקפה של "לחם ארז" מתבססים על קונספט קולינארי ייחודי המשלב בין מטבח איכות 
שמציע מגוון מנות עשירות, לבין בייקרי  ומעדניית בוטיק הכוללת  מאות מוצרים וחומרי
 גלם אשר מרכיבים את המנות בתפריט, וביניהם:  ממרחים, גבינות, גרנולה, טחינה, 
לחמים ועוד. הרשת מקפידה על תוצרת איכותית בעבודת-יד המאפשרת לקהל 
הלקוחות ליהנות גם בבית משפע המוצרים המיוחדים. 
צילום-בן יוסטר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה