יום ראשון, 16 ביולי 2017

מתכון להכנת חזה עוף ומחית פלפלים מפנק ועשיר בטעמים באדיבות חברת ישרקו חברת בת של טיב טעם. מאת:רותה דנינו


מתכון חגיגי לרגל השקת סדרת מוצרים 
מפרו Tumi - טומי 
ברשת טיב טעם:


חברת ישרקו חברת בת של טיב טעם יבואנית סדרת המוצרים 
מפרו Tumi - טומי  הכוללת ממרחים, מטבלים מיוחדים ושימורי
 ירקות איכותיים, סדרת המוצרים מפרו טרייה המגיעה היישר 
מהשדה וללא חומרים משמרים.

מתכון מפנק – חזה עוף בגריל מחית פלפלים אדומים 
ורוטב אנשובי המנה קלה להכנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים. 

חומרים ל-4-2 מנות: 
·         120 גרם פלפל אדום קלוי במי מלח של המותג TUMI
·         1 חזה עוף עם העור
·         3 נתחי אנשובי במלח
·         שום
·         רוזמרין
·         2 עלי מרווה
·         פלפל שחור
·         אורגנו
·         מלח
·         שמן זית
                                                                                             ·         חמאה
אופן הכנת העוף:
מערבבים כף מלח עם 1 ליטר מים ומניחים את העוף בתוך המים למשך שעתיים. מסננים ומייבשים. קוצצים דק את עלי הרוזמרין והמרווה, מערבבים עם פלפל שחור ומורחים מתחת לעור של העוף. מטגנים באטיות במחבת על הצד של העור עם חמאה ושמן זית עד שהעור נעשה פריך כ- 8-10 דקות, מסיימים את הבישול בתנור בחום של 230 מעלות ומשך כ- 7 דקות.
לרוטב:
קוצצים את נתחי האנשובי בצירוף שום, אורגנו ושמן זית.
מחית פלפלים אדומים:
מסננים את הפלפל האדום מהמים (מארז של המותג TUMI
ומעבדים עם שמן זית במעבד מזון.
מגישים את המחית עם העוף ומקשטים עם הרוטב.


בתאבון J
צילום יחצ

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה