יום רביעי, 12 ביולי 2017

איך מכינים דג חריף הכי טעים שיש? קפה גרג מביא לכם מתכון מיוחד להכנה. מאת רותה דנינו


רשת קפה גרג מפתיעה עם
מתכון להכנת דגים חריפים
 הכי טעים שיש.


רשת  קפה גרג מציעה מתכון של דגים חריפים חריימה

מתכון להכנת 4 מנות
רכיבים:
1/4 כוס שמן זית
5 שות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון

2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר

הוראות הכנה:
·         לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
·         אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
·         להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
·         לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
  • לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים
יני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפי
צילום יחצ


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה