מסעדת תל יצחק מחממת את החורף
מציעה את פסטיבל היין רקנאטי!!!
מציעה את פסטיבל היין רקנאטי!!!
מסעדת תל יצחק המגישה מנות סטייל אגן הים התיכון באווירה
פסטורלית שלווה, מעניקה וורסיה משלה
לחורף חם,
ומשיקה חודש פסטיבל יינות בשיתוף יקב רקנאטי.
הפסטיבל ישלב בתוכו תערוכת יין עם מגוון סוגי יינות והסברים מסומליה
המתמחה בכל אחד מסוגי היינות, ובתאריך : 21.01.18 בשעה 19:30 יתקיים ערב מיוחד אשר
ישלב מפגש עם יינן להרצאה בעקבות היין, וארוחת 6 מנות כאשר כל מנה תוגש עם כוס יין
המותאם לה.
בין היינות אשר יוצגו למכירה: פטיט סירה רזרב לבן, מרסלאן רזרב,
מראווי,פרנץ' בלנד ועוד...
בין המנות אשר יוגשו בארוחה: טרטר בקר פילה בקר קצוץ גס בצל סגול
חלמון שלו חרדל חלק וכמהין שחורות והולנדייז חם , קריסטל שרימפס צרוב על סלט
יהלומי מלפפון ירוק נענע וקרם פרש, פטה כבד אווז פלפל סצ׳ואן מלח גס וריבת שרי
וזרעי כוסברה ועוד...
עלות הערב לאדם 250 ₪ ובהזמנה
מראש בלבד כאשר ישנם 40 מקומות בלבד.
להזמנת מקומות: 09-7411110
מסעדת תל-יצחק
בכניסה לקיבוץ תל יצחק
טל': 09-7411110
www.telyzhak.co.il
שעות
פעילות: 08:00-00:00
בכל ימות השבוע
אודות תל
יצחק:
מסעדת תל-יצחק, הממוקמת
בכניסה לקיבוץ תל-יצחק,
משלבת בין חווית אירוח ייחודית, אוכל טוב ואווירה המתאימה לכל סוג של בילוי: ארוחה
משפחתית, מפגש חברים, דייט רומנטי או פגישה עסקית. המקום כולו מעוצב בהשראת אסם,
המעניק חווית ישיבה משפחתית, חמימה וכפרית, כל אלו לרקע חצר ירוקה ורחבת ידיים אשר
נשקפת לעיני הסועדים. במסעדה מוגש תפריט ים-תיכוני, השואב השראה מארצות אגן הים
התיכון השונות כגון איטליה, צרפת, יוון, וממרחבי הטבע הירוקים והפסטורליים המקיפים
את המסעדה. כדי להעצים את החוויה הקולינרית, המטבח של תל-יצחק מייצר את הפסטות,
המאפים והגלידות במקום ומשתמש בחומרי גלם עונתיים בגישת Farm to table, החל מדגים, דרך בשרים וכלה בגבינות, ירקות
טריים ויינות משובחים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה