יום ראשון, 28 בינואר 2018

תפריט חדש בקפה גרג ומתכון בניצוחו של אלעד אמסלם, שף ראשי ברשת קפה גרג: מאת:רותה דנינו


רשת קפה גרג משיקה תפריט חדש 
ומציעה בו מנת סופר פוד – "ג'ונגל בול"


במסגרת השקת התפריט החדש לחורף 2018. רשת קפה גרג מציעה מתכון למנת סופר פוד "ג'ונגל בול"-  מנה בריאה, מזינה ומרעננת.  קערת הסופר פוד המבוססת על מקפא פיטאייה טבעי וכוללת פירות טריים, גרנולה כוסמת, זרעי צ'יה ועוד.

מתכון באדיבות אלעד אמסלם, שף ראשי ברשת קפה גרג:

החומרים
·         3 פירות פיטאייה טריים (פרי הדרקון)

·         2 כפות סוכר קנים
·         150 מ"ל מים
·         כף זרעי צ'יה
·         כף גוג'י ברי
·         כף שבבי קוקוס (אפשר קלוי)
·         2 כפות גרנולה כוסמת
·         פירות טריים חותוכים

אופן ההכנה:
1.      לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר. 
       להוסיף את המים והסוכר. לטחון לכ-דקה.
2.      לשים בקערה ולהכניס למקפיא. לאחר שעה לערבב
       ולאחר מכן לערבב כל חצי שעה (3 פעמים).
3.      לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט
       עם יתר הרכיבים.

בתאבון
צלם: דן פרץ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה