יום שלישי, 28 בנובמבר 2017

סניף ראשון חדש במתחם "שרונים", הוד השרון - מתהדר במותג עוגות עשיר ומפנק המוביל בעולם The Cheesecake Factory! מאת:רותה דנינו


מותג העוגות המוביל בעולם
The Cheesecake Factory
נוחת לראשונה בישראל!
 

מותג העוגות המוביל והאהוב בעולם 

The Cheesecake Factory 

דה צ'יזקייק פקטורי, מגיע לארץ עם מגוון

 רחב של מנות טעימות מחומרי גלם איכותיות

 בסניף ראשון במתחם "שרונים", הוד השרון
המותג המוביל בעולם של עוגות הגבינה האמריקאיות מזה 36 שנים 
 "דה צ'יזקייק פקטורי" 
עושה עליה ומגיע לישראל. בחודשים הקרובים גם הישראלים 
יוכלו ליהנות מעוגות הגבינה המפורסמות בעולם במגוון מוקדים 
ברחבי הארץ, כאשר הראשון שבהם יפתח ביום שלישי 28.11 
במתחם שרונים בהוד השרון, 
לאחר מכן יפתח מקומות נוספים גם 
ב-דיזינגוף סנטר, חיפה, ירושלים ועוד.

העוגות ימכרו בחנויות "דה פקטורי שופ"

ויציעו בשלב הראשון 14 סוגים 

בחודשים הקרובים יגיעו סוגי עוגות נוספים,

וביניהם:
vעוגת הגבינה המקורית- העוגה שהחלה את כל הסיפור... עוגת גבינה
 קרמית על בסיס ביסקוויט חמאתי בזיגוג שמת חמוצה
vעוגת הגבינה RED VELVET- עוגת הדגל מבית "דה צ'יזקייק פקטורי", בעלת
 שכבות של עוגת קקאו בחושה בצבע אדום ועוגת גבינה קרמית, 
בזיגוג גבינת שמנת עשירה
v עוגת טוקסידו - שכבות של עוגת פאדג', עוגת גבינה בטעם שוקולד, 
מוס וניל מסקרפונה ומוס שוקולד
vעוגת ITALIAN CREAM- עוגת וניל המשלבת מוס מסקרפונה איטלקי
 בניחוח לימון ובציפוי קראמבל חמאה
vעוגת גבינה עם תותים- עוגת הגבינה המקורית מעוטרת בתותים
 טריים ומצופים
v עוגת גבינה ריבת חלב- עוגת גבינה בטעם קרמל עם שכבת מוס קרמל
vעוגת BLACKOUT  שוקולד מריר- עוגת שוקולד עשירה עם שוקולד 
צ'יפס בציפוי שקדים
vעוגת גבינה עם פטל- עוגת הגבינה המקורית המשלבת קולי פטל
vעוגת שוקולד פאדג'- שכבות של עוגת פאדג', 
קרם שוקולד טראפל ומוס שוקולד
לדברי דוד דן, מנכ"ל קבוצת קפה סעדי המייבאת באופן בלעדי
 את המותג: "אנחנו נרגשים להביא לישראל את הבשורה
 הקולינארית שעשתה הדים בעולם.
 'דה צ'יז קייק פקטורי' 
הפכה עם השנים למוקד עלייה לרגל עבור מיליוני אנשים
 ברחבי העולם, והפכה את עוגות הגבינה לקינוח
 נחשק בעשרות וריאציות שונות. 

בשנה הקרובה יפתחו עשרה דוכנים בלוקיישנים מובילים בפריסה 
ארצית אשר ימכרו את העוגות – לאכילה במקום בפרוסות או 
לרכישתן הביתה בשלושה גדלים, כאשר מדי חודשיים יגיעו 
לארץ עוגות נוספות מתוך הקולקציה, המונה 87 סוגים".


בנוסף לבשורה הקולינארית, העוגות מהוות פתרון
 אטרקטיבי לאירוח, כיוון שהן ניתנות להקפאה 
ובנוסף - מחולקות מראש לפרוסות.


העוגות יוצעו בשלושה גדלים:

M (7 אינצ', כ-18 ס"מ) - 100 ש"ח
L (9 אינצ', כ-23 ס"מ) -  150 ש"ח
XL (10 אינצ', כ-25 ס"מ) – 220 ש"ח
פרוסת עוגה, מכל סוג, תימכר ב-30 ש"ח.


The Cheesecake Factory

מייסדי המותג, אוסקר ואוולין אוברטון מדטרויט, ארה"ב, חלמו 
להקים עסק משפחתי מצליח. אהבת האפייה של אוולין הובילה ליצירת 
עוגת הגבינה המקורית, שמהר מאוד הפכה ל"שיחת העיר".

 כתוצאה מכך, אוולין הפכה את מרתף ביתה למאפייה מקצועית והחלה 
לספק את עוגות הגבינה שלה למסעדות הנחשבות ביותר בדטריוט. בעקבות ההצלחה המסחררת, בשנת 1972 החליטו אוסקר ואוולין להרחיב את העסק והשקיעו את כל חסכונותיהם בפתיחת מאפייה בלוס אנג'לס, שם החלו 
למכור את עוגות הגבינה המקוריות שלהם. 

למאפייה הם העניקו את השם

  "דה צ'יזקייק פקטורי".

עוגות הגבינה היו מקור השראה לדיוויד, בנם של אוולין ואוסקר, שהחליט 
לפתוח בשנת 1978 את מסעדת "דה צ'יזקייק פקטורי" הראשונה בבוורלי הילס, קליפורניה. עם מעט מאוד ידע על ניהול מסעדה אבל עם אינטואיציה בריאה לגבי חוויית ההסעדה, הוא הצליח ליצור מסעדה ייחודית שמגישה מנות נדיבות במיוחד מתוך תפריט יצירתי ובלתי מוגבל, שכולן מבוססות על טהרת הבישול הידני ועל מרכיבים איכותיים.

ברבות השנים המאפייה הלכה וגדלה וכוללת, נכון להיום, 
למעלה מ-200 סניפים ברחבי העולם.

"דה פקטורי שופ" בשרונים יתפרס על-פני 20 מ"ר 
ויפתח רשמית ב-28 בנובמבר

The Cheesecake Factory


מתחם שרונים, הוד השרון
צילום- ציזקייק פקטורי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה