חברת "פסקוביץ"
חתמה הסכם למיזם
משותף עם חברת "Masfrost מאירופה לשיווק
בישראל של סדרה של 15 מוצרי ירקות
קפואים ברמת "פרש
פרוזן".
יגאל פסקוביץ
מנכ"ל חברת "פסקוביץ" :
''במיזם המשותף עם "Masfrost"
השקיעה החברה כ- 1.5 מיליון דולר''.
חב' "פסקוביץ"
שהינה מהחברות הגדולות בשוק בתחום ייבוא
ושיווק דגים ובשר, חתמה לאחרונה הסכם
למיזם משותף עם חב' "Masfrost" מאירופה שהינה יצרנית תבואה חקלאית ובבעלותה שדות לגידולי ירקות
הגדלים בליווי אגרונומים ומפעלים לייצור מוצרי
ירקות קפואים לייצר עבור חב'
"פסקוביץ" סדרה של ירקות קפואים ברמת "פרש פרוזן" שעברו
גידול, ייצור ופיקוח של משגיחי כשרות מישראל. הסדרה כוללת כ- 15 מוצרי ירקות
קפואים ביניהם ארטישוק, תירס, אפונה, גזר גמדי, שעועית ירוקה, שעועית צהובה,
שעועית ירוקה שלמה, אדממה ועוד.
יגאל פסקוביץ
מנכ"ל חב' "פסקוביץ" מציין , שבפסי הייצור
המיוחדים לייצור סדרת
הירקות הקפואים במותג "פסקוביץ",
השקיעה החב' כ- 1.5 מיליון דולר.
ע"פ התוכנית
האסטרטגית תשווק "פסקוביץ" בשנת 2018
כ- 5,000 טון אריזות ירקות קפואים
בשוק הפרטי ובשוק המוסדי.
זהו מהלך אסטרטגי
שיווקי שני שביצעה חב' ''פסקוביץ'' בחודשים האחרונים.
לפני כ-3 חודשים
החלה החברה לשווק לראשונה סדרת פירות יער אקזוטיים מוקפאים הכוללת אוכמניות
מוקפאות, פטל שחור מוקפא, דובדבנים חמוצים מוקפאים, תות שדה מוקפא, חמוציות
מוקפאות, דומדמניות שחורות מוקפאות, דומדמניות אדומות מוקפאות, ועוד....
הסדרה היחודית
מיובאת מסרביה שם גדלו פירות היער תחת פיקוח
אגרונומי צמוד , נקטפו ברגע הנכון
ביותר , מוינו והוקפאו בטכנולוגיה FQF יחודית והכל תחת פיקוח של השגחת כשרות בד''צ והרבנות הראשית.
צילום יח"צ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה