יום חמישי, 23 בנובמבר 2017

סופגניות בכל מיני טעמים מטורפים, צבעוניות, וסופגניות עם ציפויים מרהיבים. לחג החנוכה - דוכן פופ-אפ בשרונה מרקט תל אביב. מאת:רותה דנינו

סופגניות שצריך על שולחן חג חנוכה
 המדליק הזה!  בטעמים שונים וטעימים.....


The Pop-Up Bakehous
לכבוד חג החנוכה יושק בשרונה מרקט פופ-אפ
 ייחודי מבית
The Showroom Bakehouse
אשר יציע קולקציית סופגניות מיוחדת
 ומושחתת במיוחד

סופגניית פופ-קורן, סופגניית צמר-גפן מתוק, סופגניית Candy Apple, סופגניית גלידה וסופגניית סמורס; בית המאפה הצבעוני THE SHOWROOM BAKEHOUSE מגיע לשרונה מרקט לקראת חג החנוכה ומשיק דוכן פופ-אפ יחודיי של סופגניות בלבד! הדוכן יפעל החל מהיום (21/11) ועד לסוף חנוכה (20/12) בכניסה המערבית (בסמוך ל"קוקוריקו") ויציע קולקציה יוצאת דופן של סופגניות ברוח החג בקונספט של "לונה פארק", עם מגוון צבעים וטעמים בלתי שגרתיים, בסגנון הפטיסרי העדכני המאפיין את המקום.

קולקציית הסופגניות משלבת טעמים מודרניים והשפעות אמריקאיות, והינה פרי יצירתה של הקונדיטורית מיכל צייגר, שבכל סופגנייה שילבה טעם אותנטי מזיכרונות הילדות שלה בלונה פארק.

כל הסופגניות נעשות במקום, בתוספת שמרים ומחיריהן נע בין 12-16 ש"ח.
בין הסופגניות בפופ-אפ חנוכה 2017:
v      קרונאט Cotton Candy  סופגנייה במילוי מסקרפונה תות עם גלייז וניל וצמר גפן מתוק
vסופגניית Popcorn – סופגנייה במילוי קרם וניל וליבת קרמל
vסופגניית Ice Cream  סופגנייה במילוי קרם גלידה וניל, סוכריות צבעוניות וכדור וופל בלגי
vסופגניית Smores – סופגנייה במילוי מוס שוקולד מרשמלו עם ברולה מרשמלו
vסופגניית Candy Apple  סופגנייה במילוי קרם פטל ושוקולד לבן בציפוי גלייז קנדי

THE SHOWROOM BAKEHOUSE

 בשרונה מרקט

20.11-20.12
בימים א'-ו'

רחוב קלמן מגן 3 תל-אביב, 
טלפון: 03-6242424
 
אודות שרונה מרקט
שרונה מרקט הוקם במטרה לשמש הלב הפועם של הקולינריה הישראלית. בשטח שמתפרס
 על כ- 8,700 מ"ר ועם כ-90 חנויות, דוכנים ומסעדות בכל הקטגוריות, שרונה מרקט הינו השוק הקולינרי המקורה הגדול והייחודי בישראל. הפרויקט הוקם על ידי חברת גינדי החזקות על
 פארק גני שרונה שבמרכז תל אביב.

שרונה מרקט שואב את השראתו מהשווקים המובילים בעולם כשוק בורו (Borough Market)
 בלונדון, שוק צ'לסי בניו יורק (Chelsea Market), לה בוקריה של ברצלונה (La Boqueria) ורשת השווקים של איטאלי ברחבי הגלובוס (Eataly).

בתוך החנויות, מאחורי הדלפקים ובמטבחי המסעדות של המרקט ניתן למצוא אנשי אוכל, 
מוצרים ומנות שכבר הפכו מזמן למיתולוגיות מקומיות: הראמן של השף ישראל אהרוני, המנות הייחודיות והאהובות של השף שגב משה, ההמבורגר של המיט-בר, הגבינות של באשר פרומז'רי מירושלים והחלבה של ממלכת החלבה.

צילום- סיגל סבן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה