מוצר חדש טבעול......
בשורה
למתגעגעים לתבשיל
כפרי טעים של טבעול לעונת החורף:
אחת המנות האהובות
של טבעול היא התבשיל הכפרי. מדובר
במנה אותה מכינים על המחבת הכוללת נתחים של בשר מן
הצומח בשילוב עם קוביות תפוחי אדמה מתובלים
בטעם כפרי מפנק.
לפני מספר שנים הפסיקה טבעול את ייצור
המוצר כחלק
משינויים שעבר המפעל. המוצר צפוי לחזור למדפים בעתיד,
אך בינתיים צרכנים
רבים פונים לחברה עם בקשות חוזרות
ונשנות לייצור המוצר האהוב.
בעקבות פניות אלו 'טבעול' נוקטת בצעד מפתיע
וחושפת
בעמוד הפייסבוק שלה את המתכון המקורי לתבשיל הכפרי
להכנה ביתית באופן קליל ופשוט.
מתכון
עבור 6 מנות:
רשימת המצרכים
תפוחי אדמה מזן אדום, חתוכים לקוביות קטנות2
בצלים חתוכים לקוביות3
כפות
שמן זית3
כף פפריקה
מתוקה1
מלח ופלפל
הכנה (30 דקות)
מחממים מחבת גדולה, שמים כף שמן זית ומאדים
את הבצלים עד להזהבה
מוסיפים כף שמן ואת קוביות תפוחי האדמה
למחבת, מטגנים 5 דקות נוספות
הפעל טיימר (5 דקות)
מתבלים במלח, פלפל וחצי מכמות הפפריקה המתוקה (חצי כף)
מתבלים במלח, פלפל וחצי מכמות הפפריקה המתוקה (חצי כף)
מניחים את השווארמה על גבי תבנית תנור
עם נייר אפייה ומזליפים מעל מעט שמן
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות
כ - 10 דקות
הפעל טיימר (10 דק)
מעבירים את תפוחי האדמה והבצלים לתבנית
עם נייר אפייה וצולים בתנור כ - 10 דקות, עד להשחמה.
הפעל טיימר (10 דק)
מערבבים במחבת את השווארמה, תפוחי האדמה
והבצל, מתקנים תיבול, מוסיפים חצי כף פפריקה מתוקה ומגישים
צילום שרית גופן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה