מתכון להכנת פסטה סתווית וצבעונית לארוחה חגיגית
לרגל עונת הסתיו, מותג
הפסטה המוביל "ברילה",
מציע מתכון פסטה צבעונית וטעימה.
הכנת פסטה ברילה בבית אינה מלאכה קשה.
המתכון קל, מהיר ונוח להכנה.
יכול לשמש גם לארוחה
חגיגית עם רטטוי, זיתי תסוס, פתיתי פטה
ופירורי לחם קלויים.
המתכון באדיבות : מאיה דרין
חומרים ל-4 מנות:
מבושלת
לפי הנחיות היצרן
1 בצל קלוף, חתוך לקוביות קטנות מאוד
1 חציל קטן, חתוך לקוביות קטנות מאוד
2 יח' זוקיני, חתוך לקוביות קטנות מאוד
2 יח' פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
מאוד
2 יח' פלפל צהוב, חתוך לקוביות קטנות
מאוד
6 שיני שום כתוש
8 זיתי תסוס מגולענים וחתוכים לפרוסות
1/2 כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
לקישוט:
3/4 כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה
2 שיני שום כתושות
שמן זית לפי הצורך
להגשה:
4 כפות גדושות גבינת פטה משובחת ומגוררת
חופן עליי אורגנו ובזיליקום טריים
אופן ההכנה:
1.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מקפיצים את הירקות
לפי הסדר
במחבת, תחילה הבצל, אחר כך
מוסיפים למחבת את החצילים, הפלפלים, הקישואים והשום.
מוסיפים למחבת את החצילים, הפלפלים, הקישואים והשום.
2.
מוסיפים את שארית השמן לפי הצורך בעת טיגון הירקות.
3.
בינתיים טוחנים פירורי לחם, פטרוזיליה, שום, שמן זית
ומלח
ופלפל. קולים במחבת יבשה את תערובת פירורי הלחם.
4.
מוסיפים לרטטוי זיתים, מתבלים את הרטטוי במלח
ופלפל. מוסיפים
את הפסטה המבושלת ומבשלים יחדיו.
5.
מפזרים גבינת פטה, מקשטים בעליי אורגנו ובזיליקום ומגישים.
בתיאבון J
את כל מוצרי פסטה "ברילה"
ניתן
למצוא ברשתות השיווק המובחרות.
צילום רונן מנגן / אפרת אשל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה