גולף & קו
טיפים לעיצוב שולחן שבועות!
מאת:רותה דנינו
חג
השבועות הוא חג של אביב וירק, ארוחה חלבית
עם מגוון גבינות, פשטידות ולרוב שולחן
קינוחים
חלבי עשיר ומגוון.
כלים נאים |
לדברי סיגל כספי, מנהלת מסחרית גולף & קו
לקראת
האירוח בחג ניתן לבחור בין אירוח בסגנון "בופה" לבין
אירוח בסגנון
ישיבה סביב השולחן.
טיפים להגשת ארוחה במזנון\ בופה:
· הגישו את הגבינות על צלחות שטוחות או קרשי חיתוך
מאסיביים,
לצד סכיני גבינה המקלים על החיתוך.
· מבחינה אסתטית כדאי לערוך את השולחן עם כלי הגשה בגבהים
שונים על מנת ליצור מראה עשיר, מעניין ולא שגרתי. למשל אם את הגבינות והירקות
מגישים על צלחות הגשה שטוחות, את הפשטידות מומלץ להגיש על מעמדים גבוהים או בעלי שתי קומות,
שלרוב מגישים עליהם קינוחים.
שלרוב מגישים עליהם קינוחים.
· את הפשטידות ניתן לאפות בתבניות מאפינס ולהגיש
אותן כמנות
אישיות שיותר נוח וקל לקחת.
טיפים להגשת ארוחת חג חגיגית.
שולחן חג מעוצב.
טיפים להגשת ארוחת חג חגיגית.
שולחן חג מעוצב.
· סט כלים לבנים קלאסי יצור מראה חגיגי וטהור
המתאים לחג השבועות הבהיר. ניתן ללוות את הצלחות
בסכו"ם זהב חגיגי.
המתאים לחג השבועות הבהיר. ניתן ללוות את הצלחות
בסכו"ם זהב חגיגי.
· האוכל בארוחת שבועות לרוב צבעוני עם מגוון סלטים צבעוניים,
ולכן
הכלים הלבנים ידגישו את הצבע.
· רצוי לעטר את השולחן בפרחים וענפים ירוקים ברוח האביב והחג.
· מפה בהירה עם הדפסי פרחים תתאים לשולחן השבועות.
נגיעות של
ירוק ופריחה מתכתבים עם רוח החג.
צילום אוירה רונן מנגן
פק שוטים יונתן בלום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה