ארטיק שוקולד ביתי! ארטיקים שוקולדיים,
קלים
להכנה ומושלמים לאירוח
קיצי ושוקולדי במיוחד.
כמות: 6 יחידות | רמת קושי: קל |
זמן הכנה כולל: 4 שעות
מצרכים:
360 מ"ל (כוס וחצי) חלב
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
75 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
360 מ"ל (כוס וחצי) חלב
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
75 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר מומס
50 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה:
·
בסיר
שמים חלב, סוכר, קורנפלור וקקאו וטורפים היטב במטרפה.
ע עד שמתקבל פודינג והתערובת מסמיכה
מעט.
·
מוסיפים
שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס בתערובת.
·
יוצקים
את התערובת לתוך תבנית ארטיקים, סוגרים עם מכסה
מסדרים מקלות ארטיק.
·
מקפיאים
במשך 4-5 שעות לפחות או עד שהארטיקים קפואים לחלוטין.
·
מחלצים
מהתבנית ומקשטים בשוקולד מומס.
טיפים:
·
שומרים
את הארטיקים בכלי סגור במקפיא עד חודש.
במקום
שוקולד חלב אפשר להשתמש בשוקולד מריר
מתכונים וצילומים באדיבות: רגע מתוק של שוקולד פרה, עלית ונטלי לוין.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה