יום חמישי, 3 באוגוסט 2017

מתכון להכנת ארטיק שוקולד תוצרת בית... לא תאמינו כמה קל להכין. מאת:רותה דנינו


ארטיק שוקולד ביתי! ארטיקים שוקולדיים, 
קלים להכנה ומושלמים לאירוח 
קיצי ושוקולדי במיוחד.

כמות: 6 יחידות | רמת קושי: קל |
 זמן הכנה כולל: 4 שעות
מצרכים:
360 מ"ל (כוס וחצי) חלב
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
75 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה:
·         בסיר שמים חלב, סוכר, קורנפלור וקקאו וטורפים היטב במטרפה.
·         מבשלים את התערובת תוך כדי טריפה על להבה בינונית-נמוכה 
ע     עד שמתקבל פודינג והתערובת מסמיכה מעט.
·         מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס בתערובת.
·         יוצקים את התערובת לתוך תבנית ארטיקים, סוגרים עם מכסה 
      מסדרים מקלות ארטיק.
·         מקפיאים במשך 4-5 שעות לפחות או עד שהארטיקים קפואים לחלוטין.
·         מחלצים מהתבנית ומקשטים בשוקולד מומס.
טיפים:
·         שומרים את הארטיקים בכלי סגור במקפיא עד חודש.
במקום שוקולד חלב אפשר להשתמש בשוקולד מריר 
מתכונים וצילומים באדיבות: רגע מתוק של שוקולד פרה, עלית ונטלי לוין.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה