לא צריך להפעיל תנור – עוגיות שוקולד
ושיבולת שועל קלות להכנה, מהירות
ומושלמות להכנה בחופש הגדול
עם הילדים.
כמות: 20 עוגיות | רמת קושי: קל |
זמן הכנה כולל: שעה
מצרכים:
200 גרם (1 כוס) סוכר50 גרם חמאה
35 גרם (1/4 כוס) אבקת קקאו
60 מ"ל (1/4 כוס) חלב
150 גרם (כוס וחצי) שיבולת שועל
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
אופן ההכנה:
·
בסיר
שמים סוכר, חמאה, אבקת קקאו וחלב ומבשלים על להבה
בינונית עד שהתערובת נמסה
לחלוטין ואחידה.
·
מוסיפים
שיבולת שועל ומערבבים היטב.
·
מצננים
את התערובת במקרר במשך שעה-שעתיים עד להתייצבות.
·
מוסיפים
שוקולד קצוץ ומערבבים.
·
יוצרים
כדורים שטוחים מהתערובת ומניחים על תבנית.
·
מקפיאים
את העוגיות במשך כשעה להתייצבות.
·
מקשטים
בשוקולד לבן מומס (לא חובה, אבל מוסיף).
טיפים:
·
שומרים
את העוגיות בכלי סגור במקרר עד שבוע.
·
במקום
שוקולד חלב אפשר להשתמש בשוקולד מריר או לבן.
·
גרסה
פרווה: במקום חמאה משתמשים במרגרינה ובמקום חלב בחלב סויה באותה כמות.
מתכונים וצילומים באדיבות: רגע מתוק של שוקולד
פרה, עלית ונטלי לוין.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה