יום שלישי, 17 באוקטובר 2017

חטיבת היין והאלכוהול של חברת ישרקו וטיב טעם חגגו במסעדת מקום של בשר בנווה צדק ת"א. לדברי עדי כהן הסקוטית, שמחה להמשיך להביא את הטרנדים החמים והחידושים לצרכן הישראלי, מאת:רותה דנינו

משיקים לחיים:
סקוט פרייזר סמנכ"ל בכיר ממזקקת
 הוויסקי  טומאטין – מהמובילות 
בעולם חוגג בתל-אביב!

מימין סקוט פרייזר עם עדי כהן
עדי כהן מנכ"ל  ישרקו וקבוצת טיב טעם, אירח אמש
באירוע חגיגי את סקוט פרייזר -  סמנכ"ל שיווק ומכירות של
 ממזקקת הוויסקי הידועה  טומאטין, המשווק בישראל באמצעות
 החברה הסקוטית', חטיבת היין והאלכוהול של חברת ישרקו.

האירוע נערך במסעדת מקום של בשר בנווה צדק ת"א,  וכלל ארוחת ערב 
משובחת בשילוב  טעימות של מגוון וויסקי איכותי מבית טומאטין כמו:
 טומטאין לגאסי, טומאטין 12 שנה, טומאטין 14 שנה וטומאטין 18 שנה.
מימין עדי כהן עם מימי נוף סקוט פרייזר צילום אלעד גוטמן 
עדי כהן מנכ"ל ישרקו וטיב טעם פתח את הערב ואמר: "מאז רכישתה של
 הסקוטית לפני כ-4 שנים החברה בצמיחה מתמדת בכל 3 הקטגוריות – יין, בירה ואלכוהול המהווה מנוע צמיחה מרכזי. לדבריו: הסקוטית, שמחה להמשיך ולהביא את הטרנדים החמים ביותר בעולם ואת החידושים לצרכן הישראלי, החשוף למגמות בעולם ומבקש להתעדכן בטעמים החדשים ובטרנדים".

סקוט פרייזר ערך לאורחים סדנא והסביר כי  המותג הפופולארי  טומאטין 
מופץ בכ- 49 מדינות ברחבי העולם. המזקקה אשר קרויה על שם הכפר 'טומאטין'
 בו היא שוכנת ופועלת מאז משנת 1897, הכפר העתיק היה ידוע בייצור הוויסקי עוד מימי המאה ה-15. כיום מיוצרים במזקקת 'טומאטין' המודרנית כ- 2.5 מיליון ליטרים של וויסקי בשנה.


ניני נוף מבעלי מסעדת מקום של בשר הפתיע את האורח הסקוטי
 ועיצוב מנות שהוגשו לאורחים עם הלוגו של מזקקת הוויסקי. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה