לרגל ט"ו באב מסעדת 'סושי מן'
מפנקת במתכון קליל,
רומנטי וטעים...
בננה לוטי
מתכון קל להכנה וטעים באדיבות
מסעדת 'סושי-מן' קניון
עזריאלי חיפה
החומרים:
2.5 כוסות קמח לבן רגיל
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
1 ביצה טרופה
2 כפות מים
שמן לטיגון (אפשר חמאה)
ההכנה:
מערבבים את הקמח,
המלח, הסוכר, הביצה והמים ולשים עד שהבצק נעשה מוצק.
מחלקים את הבצק
לכדורים בקוטר כ-6 ס”מ ומניחים בצד לפחות לכחצי שעה.
מרדדים את עיגולי הבצק
לעיגולים בעובי של פחות מחצי ס”מ כעובי נייר
מרימים עיגול אחד
ומתחילים לסובב אותו לצורת חבל.
מניחים את החבל על
השולחן, מרדדים שוב, מסדרים פרוסות
בננה ואז סוגרים אותו לצורת ספירלה.
קלות מ-2 הצדדים.
במקביל מכינים את
הגנאש...
לגנאש:
100 מ"ל שמנת מתוקה רתוחה עם
100 ג' שוקולד מריר שהומס בשמנת
בסוף הטיגון מניחים את
הלוטי בצלחת
ומקשטים בגנאש שוקולד.צילום: אביב קורט
בתיאבון וחג אהבה שמח!
בתיאבון וחג אהבה שמח!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה