יום ראשון, 4 ביוני 2017

חוויה קולינארית במסעדת "תישרין 2" המתמחה באוכל מסורתי משובח המשלבת מטבח ערבי לצד החדשנות יוצאת עם תפריט קיץ עשיר ומיוחד. מאת:רותה דנינו


שילוב בין חדשנות ואותנטיות:
מסעדת "תישרין 2" במתחם עופר סנטר נצרת עילית מציעה תפריט גלילי חדש!
מאת:רותה דנינו
בפינה קסומה בתוך מתחם עופר סנטר נצרת עילית נמצאת מסעדת ביסטרו ערבי
תישרין 2.  המסעדה המשיקה בימים אלה תפריט קיץ חדש, משלבת בצורה
 מופתית בין חדש וישן, בין מערב למזרח ובין חוויה קולינארית לחוויה תרבותית.

בשילובים אלה ניתן להבחין מיד כשעומדים בליבו של מתחם הקניות המודרני
עופר סנטר בנצרת עלית ופותחים את דלת המסעדה, אז נעטפים בחומה ובקיר האבן אשר פורק והורכב מחדש מבית אבן עתיק. הצבעים השולטים הם חום וקרם שתורמים אפילו יותר
 לאווירה הקסומה.

ממול הדלת עומד לו בר מפואר שעשוי גם הוא מאבן ומציע את מיטב האלכוהול, 
שנדלירים יורדים מהתקרה ורצפה העשויה אריחים אריחים נותנת הרגשה שהולכים
 על ציור. כשיוצאים מהדלת אל המרפסת זוכים במחזה מרהיב, כל נצרת נפרסת בפניך והנוף עוצר נשימה, מאחר ו"תישרין 2" צופה מערבה לעבר העיר, מבניין בית המשפט דרך כנסיית הבשורה ועד מצודת טיגארט.

מסעדת "תישרין 2" (בערבית, חודש תישרי) הנה מסעדת הביסטרו הערבית הראשונה, החיבור בין ישן וחדש היווה השראה גם למנות שבמקום, המשלבות מסורת עם קדמה וחדשנות, טעמים מוכרים בשילובים חדשים. מנעד המנות משלב בין התרבויות 
המגיעות למסעדה ויוצרות חגיגה אמיתית בצלחת.

"תישרין 2" מייצגת את נצרת עילית בימינו, טעמים אותנטיים וקבלת אורחים 
כיאה למסורת הגלילית עם ארומה ורוח חדשנית.


מהתפריט החדש :
שכבות חצילים ועגבניות על האש עם נתחוני פילה עגל מוקפצים

והכל על מצע לבנה עיזים
ורוטב ווינגרט שטה ושום 58 ₪ 

כבד עוף צרוב ברוטב תפוח עץ ולימון
מוגש על פירה תפו"א 66 ₪ 

סיאדיה לברק
פילה לברק על הפלנצה
עם אורז וגרגירי חומוס מוקפצים עם ציר חום ומיץ לימון 92 ₪



ודוגמאות מהמנות המוכרות והאהובות של "תישרין 2" :

סלט פריקה:

ירקות טריים,פריקה מאודה קרה,קוביות חזה עוף מוקפצים 56/39 ₪ 

טאג'ן שרימפס:
בצל מושחם,שרימפס צרוב במחבת עם סחיטת לימון,טחינה 
והקרמה בתנור והרבה צנוברים 92 ₪ 



במקום ניתן לקיים אירועים פרטיים 
עד 60 אנשים , מומלץ להזמין מקום מראש.

לפרטים: עופר סנטר נצרת עילית , 
דרך העמק 41 נצרת עילית

04-6567227 
צילום: אסף לוי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה