יום שני, 24 באפריל 2017

מינוי חדש השף גיא בנסימון -נבחר להוביל את מטבח מתחם האירועים בטבע "עין חמד" ומתחם "משכית " במוזיאון המקרא בירושלים

מינוי חדש בתחום הקולינארי....
השף הירושלמי המוכר, גיא בנסימון,

 נבחר להוביל  את מטבח מתחם האירועים

 בטבע "עין חמד" ומתחם "משכית " במוזיאון

המקרא בירושלים.

מאת:רותה דנינו
גיא בנסימון הנחשב כשף מוערך ובעל ניסון רב יהיה אחראי על כל הצד הקולינארי מטעם חברת "אנונה הפקות בע"מ", אשר בבעלותם של אנשי העסקים איתמר יקותיאלי ויעקב אלירז, המביאים עמם מעל
ל- 20 שנות ניסיון ומוניטין רב בתחום ענף האירועים.

בנסימון בוגר לימודי ביולוגיה וכימיה מטעם האוניברסיטה העברית והנו אחד המומחים הגדולים בישראל לבישול מולקולרי וכימיה של המטבח. בעבר שימש כסו שף בספרד במסעדת מישלן בשם אל- בולי ,במשך 5 שנים אצל השף פרן אדריאן , הקים את מסעדות סינק, 1868 חברות קייטרינג והיה שותף בפרויקטים קולינריים רבים.

"חשוב לי לקחת את המטבחים של עין חמד ומשכית למקומות שעוד לא היו שם, בעזרת טכניקות בישול מתקדמות, מטבח פרוגרסיבי, טעמי העולם, עמדות פרונטאליות השומרות על איכות וטריות בלתי מתפשרת. בעיני רוחי אני מדמיין שהאורח שלנו יוכל לטעום מנות גורמה ממסעדות ענק שאנחנו מקימים עבורו במהלך האירוע וכל אחד ואחת יקבלו במקום את המנה המושלמת ביותר, מצולחתת וטעימה כחוויה בלתי נשכחת" אומר בנסימון.
צילום יחצ





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה